Update : Zulila's Beauty Make-up =)

Assalamualaikum..

Sebelum tu, sy nak inform yang kakak sy iaitu (Noor Fazilah) is a freelance make-up artist.
So, sape-sape yang perlukan perkhidmatan make-up yang affordable, fantastik, 
fast and furious, dan cantek2 boleh la contact sy or my sis ye..


Mak Andam dan her son.

Zulila's Beauty menerima tempahan make-up bagi pertunangan & perkahwinan, party, dinner, convocation,or any event.

bukan itu saje ye, Mak cik Limah, Mak cik Tipah yang nak jadi pengapit boleh juga minta perkhidmatan make-up kakak sy okey.

tak lupa juga yang nak melaram-laram pergi dinner atau kenduri kendara pun boleh ye.

Haa, Mak Usu Mail Ngok Ngek kalau nak make-up pegi tengok cucu potong cukur jambul pun boleh ye, jangan gundah gulana ye Mak Usu Mail Ngok Ngek Sekali Ketuk Kepala Kemek :P

okey itu saja, 
(sure kena lempang laju-laju-laju oleh kakak aku nih tak reti nak promote, tehee~)

okey jom tengok gambar kat bawah ini okey.



make-up utk pengapit


make-up utk pengapit


make-up utk pengapit


make-up utk pengapit


make-up utk pengantin


make-up utk wedding resepsi malam :)


make-up utk pengantin


make-up utk pengapit


make-up utk pengapit

make-up for majlis bertunang, ini cousin sy.
:)



anda risau kerana jerawat-jerawat anda kelihatan?

anda malu tidak dapat menutup cela atau kawah gunung berapi yang ada di muka anda?

anda kurang yakin kerana merasakan hidung anda tidak cukup mancung atau penyet macam saya

anda segan kerana mata anda kurang menyerlah/orang tidak sedar atas kewujudan mata anda?

Zulila's Beauty ada penyelesaiannya!

(wah dah macam iklan Anda Mahu Kaya?? dalam Flyers yang kita selalu dapat kat celah-celah surat khabar pulak. hihik.. okey, kali ni memang betul2 kena lempang oleh kakak hamba)


PENTING YE !
- servis make-up terus ke rumah anda ye...
-caj dikenakan mengikut kawasan...
-CAJ :
majlis bertunang : >RM100 

majlis akad nikah : >RM150
majlis persandingan (kahwin) : >RM200
or any event : depends.


tapi semua affordable lah, servis hingga ke rumah+hasil make-up yg gerenti puas hati kan kan kan..:P




itu saje ye, kalau nak, harga boleh runding ye.... :)
contact saya di SINI or kakak sy di SINI tau tau..

jangan mintak perkhidmatan sy ye, sy pakai eyeliner pun tak reti.. haha
betul2 tak mewarisi bakat kakak sy lah.. haha

bye bye..



18 comments:

zOeY zAu YaH said...

kakak kamu cantiklah..

Umi Asura Sanusi said...

mak andam dengan hasil tangan pon cantik!!!

entri terbaru
review movie nur kasih

nur athirah said...

wow ! laen gi-la after make up .

err , suh akak buat tuto make up la , bole tiyah blaja

hee :)

Izyan Masri said...

CANTIK KAKAK MAKE UP.NI MESTI HABIS ADIK2 DIA PON JADI CNTIK JUGAK KAN ? XD

Haura Malina said...

i nak make-up
i nak make-up

plishhh.

heh. ;DD

Nica said...

kAk zoey :haha. tgk la adiknye.... cis perasantan. haha

umi : betul2 :)

tiyah : ar akak sy baru wat blog, tp x aktif pun, huhu..

izyan : adik dia serupa tu lah. haha

malina : nak? boleh bolah.. dekat je tuh. meh meh...

syufaa said...

wow!
cantikkkkkk la! =)

Nica said...

if interested, boleh inform sy ye :)

Rtp Farra Arisha said...

alaah ur sister pun cantik and so with u! hee and the results after make-up pun cantik jugakkkk!

nuruashia ♥ said...

ehheeh..sme laa ngn nuru eyeliner pon somot2 jee pakai ahahha :P kite geng :)

Nica said...

farra : tq tq tq :)
nuru : okey,give me Five. yeah! hehe

Cikbeyla Nabiella said...

result after make-up nampk lain la.
CANTEK! :D

Nica said...

cik beyla : hehe, klu nak try, Pm sy ye or akak sy ye :)

dydy said...

cantik akk u.
harga macam mane kire?

Nica said...

u boleh PM kakak I kat fb beliau ye :)

L@dykiki said...

cantekkknyaaa// ;)


nica comell

jia said...

haha.. ok la tu.. law jia sbgai pelanggan akn trtarik.. :)

tggu nk kwen nty eh.. :)

♥ Jieha Sabri ♥ said...

cantikk...:)