Itupun Nak Paksa Aku 'Like' Pesbuk Kau.

aku pun tak tau lah, macam2 skang nih.

dulu masa mula-mula wat pesuk, ramai sangat yg request, tau x sebab apa?
sebab aku letak nama NISA IN. aku pun tak paham ,apsal nama tu macam nama owg indon ke, then ramai sangat owg INDON request.

huhu..
sbb nama tu ke?
atau sebab muka aku pun macam owg indon?
uwaaaaaaa....

pastu aku pun tukar nama, letak nama penuh macam dalam surat beranak tu,
so x de dah owg Indon add aku, and aku pun dah remove semua-semua yg aku rasa owg Indon lah.

but maybe terlepas pandang yang sowg nih...

satu hari dia........


see?
suruh like status dia.

aku pun p la tgk, 
xda apa2 pun,
yang ada "Aq cinta dia"

what?
itupun nak paksa aku like....


huhu
macam-macam ragam owg nih.
:(

20 comments:

mushroom said...

indon memang camtu.. kadang2 ada yg kata, gue udah folow lo, folow'in gue balik ya! macam hampeh =.=''

laskar pelangi said...

tuela kan.. macam-macam lewww manusia nie =D

Nica said...

mushroom : haha.. len kali tanya dia, gua mana nak kne follow ? gua kelam ke.. hehe

laskar pelangi : nsb manusia je ada fb, klu haiwan pun ade, lagi macam2, :P

muciMucikU said...

"hahha.... " <--- tu je yang mampu

cik ayin said...

macam2

nur dhiya' aida said...

hahaha . lawak je . macam-macam manusia skunk ni

AnisZahra said...

Hahaha, lawak gila. Nasib baik tkde indon add

jaya jr said...

haha,like status cam harem wat pe..

asilah afandi said...

ala mat indon tu nak org like status dia sampay status dia jadi '532785 like' hehhe

anismelon said...

sebab cik nica santek..toh yg indon suke..weee..

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/kaitan-salakan-anjing-dan-hantu.html

D i n said...

suruh like status hahaha macam tu ada :D

ain nadzirah said...

haha. first time bace owg suh LIKE status die. lawak-lawak. hehehe


jom join giveaway..ade name kamoo. ^^

asmaroro said...

errr...never thought that ade org yg suruh "like" kan status!!!

Nica said...

muci2 : saya hanya mampu remove :P

cik ayin : kan kan.. huhu

nur dhiya : memang pun, naik pening kdg2..

asilah : jenoh la mcm tu, haha..

anis : santek mcm iras-iras indon kot, haha

din : nasib x de yang suruh share status.

ain : giveaway? okey2..:)

asmaroro : tu la, skang dah realize kan ada owg camtuh. haha

syufaa said...

lohhhh..ngade2 btol..
nk suh org like2 status plakkk!

geram.. =(

M Fizan said...

haha..gelakkan jer lar dia..:p

Nica said...

syufaa : haha, bukan setakat geram je, naik pening kpala rasa macam nak hentuk kpala lutut kat dinding jek :P

M fizan : jom gelak sama dia....HAHAHAHA

Khadija Sakaria said...

ek eah. main paksa-paksa suruh like. mcm ni punya org pun ade.hihi

Cikbeyla Nabiella said...

kahkahkah. beyla pun bese dpt IM2 dak yg suh like status. Jadah lah kan?
tah pape. :p

siapa aquw said...

terserlah kbodohan bdax tu..hihix