Entry gambar dan cerita hari jadi 10 may 2011.

entry cintan cintun mengganas lagi di blog CERITA HATI CIK NICAA.
dah nama pun cerita hati kan, so hati lah yg bercerita, 
tuannya cuma lihat je skrin laptop, hati yg p taip-taip, 
upload gmba pastu publish entry..aish.. :P

ok ok ini entry pantas..
 setelah menangguh kerja update blog, kali ni nak cepat update,
 kalau tak, perut mula bunyi sirennn mintak diisikan lagi.. 
hai lah perut, bukan ke aku dah isi kau 5x nasi sehari? 
ish ish ish.. cobaan..

hari ini, 10 th may 2011.
 hari ni ada org diberananakkan di dunia fana nih. fuihhh ayat.

ini dia hero kg pisang. :P


ni dia besday boy.. itu kad besday utk dia, dibikin oleh saya sendiri.. hehe.. 


ini front view pula.. hehe..
sempena besday beliau, kitorang telah makan
.
.
.
.
.
..
.
.

eh bukan bukan.. ini kek mak sempena hari mak.  ekekekeke
(gelak sambil sebut kek)

kitorang makan bihun sup ayam saja. hahahaa. kesian cik abg, maap saya cuma mampu wat kad dan wat suprise kat awak je..

"abg, tgk tu lori tuuuuu!"
"mana? mana?"

tadaaaaaa...


beg ini tersedia depan mata, apa lagi marah saya datang lambat pun redaaaa dan tersenyum seperti kerang bakar.. sedap gak kerang bakar mlm2 ni kan.. ish makan lagi!

ada apa dalam beg tu? rahasia dalam kelambu.. eh eh..




okey, ini bukan besday girl. dia lahir awal 2 bulan, 
thats mean saya matang dulu, bukan tua okey, matang je. :P
hehehe



kat bawah ini pula, kitorang salin baju masa nyanyi lagu hindustan.. dari golek-golek atas padang terbang ke penang lak..

hehe.. bukan, ini cerita hari sebelum tu.. 
gambar actually, bukan cerita.
keling arh kau Nica!


bukan ibu mengandung ye.. hehehe.. baju yg kembang,
tgk la saya Cool Blog punya ice-blended sampai dua. ish!


ini .. kembar yang gamba kat atas tuh. 


ini abg tough. haha


ini.. err.. mungkin perasan cun, bak kata Besdey Boy tadi, "gambaq semua mau perasan"
cis, tarik balik adiah baru tau. buruk lutut siku lak.. hehe


no caption. ^ ^




ini gamba penutup... sekian.. 

happy besday to u.
happy besday to u.
happy besday, happy besday.
happy besdayyyyyyyy to u.......

hehe.. 

kesian korang kena tgk gamba perasan banyak :P

 tapi tima kasih sudi baca :)

n hari ni besday blogger ni jugak tau.. 

happy besday Hana.. 
smoga sukses selalu okey..
:)

sapa lagi besday hari ni, nak wish.. hehe..




10 comments:

Rara Farah said...

aiyoo..sama beday la...hahaha...happy beday..uish..ramai twins arini..

alyaclumsy said...

birthday boyfie i pun lagi seminggu je, taktau nak buat surprise apa :'(

awEEN said...

ramai nye smbut befday 10may ni kan..termasuk mber saye hehehe..comel la kamu ber2..=)

HaNa HoNeY said...

aiyo...chomei la both of u neyh
^_^

Nica said...

alya : yeke, sy pun x prepare pun surpise ni, tetibe terjadi surprise, klu encik boyren tak tgk lori tu, x jadi lah surprise.. hehe

Nica said...

aween n hana honey : tq :) nanti tunggu jadi bertiga lak :P

ifarizatul said...

happy bufday.. lambat tak ? hhe

ain nadzirah said...

nice lahh!! sweet.

kamoo cantik sangat nica! suka tgk pic kamoo.

BTW, eppy besday utk boyfie kamoo. ^^

smoge sweet bersame selaloo.

Nica said...

ifa : haha.. tq2.. (macam besday sy lak)

ain: hehe, tima kasih cyg :) terus kembang setalam :P

~Nanie@InTaN~ said...

good for ur happiness...u r so cute.. :)