Inner Itu Saya Punya.

hai. 

nak join contest la pulak. da lama tak join. 
bukan pe, x sempat sebelum ni, now dah de kat umah, join contest sampai lebam.

*ada hasrat nak buat contest senirik, tapi korek2 dompet tadi ada ringgit malaysia sepuluh ringgit lima puluh lima sen sahaja. so hasrat murni aku tu terbontot terbantut. sob sob.
 tunggu lah dalam bank ada dua puluh lima ribu baru buat, adiah DSLR punya. cis berangan!

ok lah ok lah.


nampak gambar atas tu? ada LIMA utuk adiah pertama. 
cewah tgk adiah pertama ja macam konfirm menang tuh. haha.

nak tahu syarat-2 join contest ni, click gambar eh.. jgn rsau ada masa lagi ni. hehe

now ;

why saya patut menang? (or dapat ke2 ke3 ke4 ke5 pun tak apa lah :p )

1. sebab saya xde inner kaler-kaler tersebut lagi, yg ada wana itam, grey, pink je.. sayu kan.

2. sebab saya kempunan dan rasa nak lari ke batu belah batu bertangkup klu x dapat ini, 
 (bahaya ni)

3. sebab kaler-kaler tu sgt cantik, and i fall in love with it, klu kat pasar malam sy cari x jumpa tau. 
(memang la x jumpa)

4. sebab musabab lain, sy nak pelbagaikan warna inner untuk saya senget2kan inner, alah macam trend skarang lah kan.

5. sebab saya x nak beli sendiri, nak org kasi adiah, sbb klu org kasi sy jaga elok-elok, klu beli sendiri, main buang merata, teheee..

6. sebab sebab... tetttt. x tau dah sebab apa. 




tu je... hehehe.. 
harap dapat menitiskan air mata puan penganjur and she say "ala kesiannya budak ni :( "
hehe.. just joking, tapi kalau da rezeki saya, saya berterima kasih la...
 hehehe...
klu x de rezeki, sy terjun katil dan tarik rambut encek boyren suruh beli utk saya. 
maklumlah skrang saya pengganggur terhormat,
 n sekarang sdang mencari lubang-lubang kerja jika ada. 

ok, terima kasih sudi baca.

nak tag :

join la eh, sempat lagi ni, :) 

12 comments:

Nur Qasieyh Anis said...

sy xpaam nk join contest2 ney...
hehehhee

ain nadzirah said...

tq. nti saya join okey! Hee ^^

Nica said...

ok dear.. both of u try la eh :)

Ihsan Arifin said...

haha sadis nye cite. meleleh air mate bace okay ;D

nurulain zakaria said...

betol2 nak menang nie...semoga kemenangan milik awak...cun!

nurulain zakaria said...

betol2 nak menang nie...semoga kemenangan milik awak...cun!

nurulain zakaria said...

betol2 nak menang nie...semoga kemenangan milik awak...cun!

nurulain zakaria said...

betol2 nak menang nie...semoga kemenangan milik awak...cun!

l a l a , S h a h e i l a said...

nanti nak satu eh..hehe

alyaclumsy said...

gudluck :D

AnisZahra said...

goodluck nica. :)

Anis Adila Aris said...

good luck dear :D