webby

hai peeps!

pagi-pagi otak masih jam..
 tengok jalan penuh dengan kereta,
jalan sesak dengan orang kiri dan kanan..
oouhh sangat lah sebal...
sampai terbawak-bawak masuk dalam office..
 tapi untuk kembalikan mood, saya telah berwebcam..

maap boss, saya tak wat keje lagi, saya wat keja lain..
jangan potong elaun saya..
T_____T



1,2,3 click!
wc kat laptop saya berbunyi, caye tak?

tak kan.
mmg pun..

sah, aku da gila.





abaikan wayar yang berjuntai di belakang tuh.. 
hehe
opis tempat saya praktikal ni semak jugak..
opps maaf boss saya terkutuk pulak..

wink2!


ini aku tak tau apa motif, mungkin sedang bajet normal..
padahal otak sedang gelong..
jadi lepas ni mau kacau staff lain, dengan soklan yang banyak sehingga tak termampu nak jawap..jeng jeng jeng.. (gila ka apa)



hai, saya bukan orang gilak!
ada ka org gilak mau ngaku dia gila?
tak da kan?
jadi saya pun tak nak ngaku..
dats mean?

arrgh!
ok, bye bye. saya nak menggila..


7 comments:

sarah mohamad said...

ni mesti boring tak ada kerja ni .

"boss ! bagi dekat dia kerja banyak2 sket ."

teehee

Nica said...

hehe..

jangan boss!
kalau sruh tolong kira duit saya mau!
teehee..

My Little Diary said...

comel nya dia...... hehe

HaNa HoNeY said...

memg sah2 xde keje neyh
haha
xpe..skali skla gile depan wc kan
^_^

Nica said...

MLD : tq

HONEY : sekali sekala, 2 kali aku gila.. hehe

zOeY zAu YaH said...

bosan ke takde keje? hahaha comel2 aksi haha

Nica said...

kedua-keduanya :)