BLOGLIST SAHABAT BPM

HAI Semuaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

woarrr sgt ceria aku hari ini..
semalam BPM cakap nak umum pemenang segmen romantis tu pukul 8pm..
pastu aku tak buka lagi sebab rasa macam tak menang pun...kejap lagi lah aku igt..
pastu da pukul bape ntah around pukul 9pm lebih camtu baru nak tgk..

ha? omg! (oh menarik gila)
termenang lah pulak.. 

lari-lari p bagitau mak..
"Mak, mak, adik menang satu pertandingan yang lam tenet tu"
"Pertandingan apa?" (dgn muka pelik)
"Ucapan Paling Romantis"
"Ha? Gatai Nya! " (dengan muka kelat)
dan......

"Dok bawak masuk gambaq dalam internet tu orang lain boleh tgk la, boleh curi la, boleh wat bagi @$$%##$% la, abah boleh tgk la, boleh masuk surat kabaq la (over gila ni). blablablabla..."

tu lah... 
adoiii kena berletiaq la pulak.. diam sat..

"mak, nak tgk tak adiah apa?"
"Adiah apa?"
"Ni ada beg tangan, gelang sabah, blablablabla"
"Laa yaka, ish betoi ka depa nak bagi?"
"Betoi la mak."
"Ar beg tangan dgn gelang tu bagi kat mak lah, topup sekali, keta tabung tu dgn reben adik ambik lah" (tersengih)

ar? ar?

"Uih mana bolehhhhhh, mak ambik kain pario ja buat pakai p pantai.."
"Hmph! "

hehehhehe..apapun thanks sbb rezeki aku termenang lak..alhamdulillah even rasanya yang lain lagi romantis dari aku dok wat ayat jiwang berjela-jela ja.. apapun tima kaseh :)

eh eh back to the topik..
nak masuk gak bloglist BPM.. 

kat bawah ni caranya :
(SAYA COPY PASTE)

Caranya mudah saja, hanya perlu buat satu entri yang mengandungi:
  1. Tajuk "Bloglist Sahabat BPM"
  2. Link entri ini
  3. Jawab soalan ini : Siapakah pengasas BPM? jangan lupa sertakan link blognya sekali.
  4. Nyatakan dengan ringkas kenapa anda mahu blog anda masuk dalam bloglist BPM.
-----------------------------------------------------------------------------------------

soklan 3 : Pengasas BPM ialah Azman Roslan.. 
soklan 4 : Saya nak masuk bloglist Bpm sebab nak tolong penuhkan sidebar blog BPM.. 
(boleh ke jwpn camtu)

hentam je lah labu....ok bye bye..

3 comments:

hardy boy said...

Nice blog & good info. saya singgah & follow awak.hehehe. Glad if you can follow my blog(^_^)

hardy boy said...
This comment has been removed by the author.
naim said...

Assalamaulaikum dan salam sejahtera

Saya juga salah seorang Bloglist Sahabat BPM

Huhu

naim
http://pemudattbc.blogspot.com/