MAKACEH PINK!

sape suka PINK?
kalau suka pink, sila cabut beruk-band hampa la ni jugak!
=.=
nicaa baru balik dari jumpa Encek Syg, sowiii lambat balas jejak tapak kaki ampa kat sini.. 
satgi nicaa nak jalan-jalan kat blog kowang balek, sape nak itut?? angkat kaki!

kenapa tanya suka pink? 
sebab aku pun suka pink jugakkk..
dan pink hari ni bawa luck kat aku, dapat award pulak.. 
untuk ke 444th follower kat belog pink ni...


sila sentuh skrin laptop kowang kat link atas tu tau..
arrr?
mukan mukan.. klik guna tikus tau, kalau laptop anda tiada fungsi touch skrin okey!
da lah, merepek-repek melalut-lalut merapu-meraban dah an...

okey nak tayang award.. 


tima kaceh ea..
Nur Ilyana Nadhirah Bt Mohd Asri...

muaxxx! 
love love by me..
=.=

5 comments:

miss_neeya said...

alahai pink :)

Ihsan Arifin said...

biru lah smart pink x smart HAHA

Nica said...

aipppp.. jgn kutuk-kutuk pink saya.. hehe

SANDRA AZWAN said...

Suke tgk gadis2 in pink! Comel sangat..hehe

Ihsan Arifin said...

haha mane de kutuk ouh HAHA