CONTEST MATA BULAT

Oiii kau memang takde keje.. 
sapa?
aku lahh..
aish..
terjumpa contest ini, so mau join.. 
join p lah, tak menang pun takpa, saja syiok-syiok 
gatal-gatal 
gedik-gedik..

syarat-syaratnya :
1. buat entry psal ni. (done)
2. bagi link kat cik penganjur (undone lagi)
3. pertaruhkan gambar..

ni ha...


skrg (Done)

4. Follow kedua-dua penganjur (done)
nak join klik atas tu tau..

5. Tag 3 Orang :

nak tag yang mata tersedia bulat jugak so boleh join kan kan..


now all DONE!

ok bye bye..
(boss jangan poong elaun saya, saya update belog waktu keja)
hehe..


coming soon : saya pula mau buat contest.. 
tungguuu...

11 comments:

sarah mohamad said...

siyes . sangat cantik . teehee

ps : good luck tayam :)

Nica said...

tq tayam..

tayam tu apa?
bayam ke.. hehehe.. :P

cik ayin said...

mekaseh yaww :)

Nica said...

sama-sama yaww :)

syuwai said...

gud luck ea ^^

JIJI YU said...

takleh nak masok le aku jawabnye aku sepet..eheh

Fiefy said...

tantek nicca!
tq sbb suggest kat kt.. :)

the c0lourfull m0nster said...

thax sayang...
kamu chantek lor !
sukee~
^^,

Nica said...

syuwai : tq.. u pun join lar..

jiji yu : takpa, tunggu contest mata sepet okey.. hehe

fifiey : gud luck dear !

hana : tg.. toing2..gudluck jugak :)

Dda Ly said...

hihi kamu punye mata mmg bulat!!
gud luck dik!!

jemput ke rumah..
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch yeee..♥♥♥

deeba Nur said...

hye2. done check mata awakkk...