Award Yg Sulung :)

COOLEST  BLOGGER? Hahaha.. first time dpt award ! thanks utk  Hana sbb tag sy.. toceh,toceh.. ngeee~  senyum sorang2.. cool ke? Lalalala..blog aku xda snow-snow so hot je sapesape yang singgah kat sini, panas je kan xde salji turun-tirun kat sini, tapi xpe lah, ada award jugak.. hahaha..



Tp award ni ada syarat2nye tau…

Soklan petama : ape benda paling cool dalam hidup korang ?

Aish susahnye soklan.. ok xpe try jawab..
Ada a,b,c tak? Tak pun bulatkan jwpn yg betul? Gariskan? Padankan?
Aaaaaaaaaaaaaaarrrr…. Benda plg cool dlm idup aku…..peti sejuk kot! 
Cuba korang masuk lam peti sejuk tgk… hehe…

Soklan petama dh terjawab setelah hampir sejam berpikir!

Soklan kedua lak: siapa org paling cool penah korang jumpa ?

Lagi susah! ! Xda soklan lg susah ke? Ish jgn mrh, nanti kena tarik balik award.. hoho..
Ok..ok.. aku jwb nih…

Arrr….ok kali ni aku jwb betul2…
Org plg cool yg penah aku jumpa, NURSHAKILA BT SUHAIMI.. my bestfren sejak sekolah dulu..
Even masalah mai pi lah bertimpa-timpa kat dia ni, dia cool je.. cool tau, bukan xda perasaan..
Kdg2 aku nak tumpang cool, aku cite masalah kat dia, so automatic aku pun jadi cool kejap.. pastu dia xda, aku hooott balik la…wooo~

Ok, aku dah jawab kedua-2 soklan dgn susah pyhnya, 3hari 4mlm aku pikir jwpan ni.. hahahaha..
So, aku nak tag 3 org nie :


ok, bui, bui.


9 comments:

soffea said...

nicaa!! thanks tag saye. nti kite amek ye..
thanks nicaa :)

syaja said...

nica tma kase . wuu . cool lah =)

sekuk tawa said...

bile la ek nk dpt award gak..ahaha

Nica said...

ek, nanti sy bg award kat awak klu ada award lg... insyaallah..:)

the c0lourfull m0nster said...

^_^

the c0lourfull m0nster said...

^_^

KimiCnoL said...

nice n cool.hehe ;)

asilah afandi said...

hey nice blogg. awak sgt comel

btw, folo you. do folo me back yah. sgt comel !

Infinity Cinta said...

thanks yer nica!!... ^_^ terharu nyer der nica sudi tag asyraf..actually sy masih blogger bru...ribuan terima kasih sy ucapkan...sy amek yer.. (^_*)