LEPAKING :)

penat. mengantuk. letih. 
walaupun just jumpa tgk wyg makan.. hehe..

so tak nak citer banyak2.. show gambar-gambar perasantan kat bawah ni..

jom zassss....

sape ntah minah ni..
ada makcik tanya "Apa tu dik kat atas kepala?"
 "sepit rambut" 
wuhuuu kat mane aku nak beli reben yg sebenar org pakai kat selendang tu haa? x jumpa pun..hukhuk....
ada sape2 nak rekemen tak?

apa beza gambar ni dgn gambar di atas???
bulatkan perbezaan dan hantar borang penyertaan anda di alamat Syarikat Bapak Kau BlaBlaBla. 
saje gedik-gedik santai...dalam bahasa sopan, bajet beb!

sebelah kiri aku tu Yana (pink) and sebelah kanan aku tu Yani 
mereka bukan kembar...
dan yang kelabu asap tu Yanu.. kekekeke...


sorry camera tak bape nak elok sket... salah setting... ngehngeh...
Yani, Malina, dotdotdot, Yana..

last.
 pegi la tgk narnia okey? 
sebelum tu, make sure korang semua memahami bahasa omputih kerana tiada subtittle...
dan tiket lebih mahal dari biasa kerana adanya spek 3D yang menyusahkan tuh...
(pakai asyik gelongsor je, Bang oii tak da saiz S ke?)
tu je..

Thanks Yana coz belanja aku KFC..
Thanks jugak kengkawan yg lain. Yani, Malina. Adik Malina. Adik yani sbb tlg amek gamba :)


14 comments:

nuR izyan said...

huhu..yana,yani,yanu :)

Nica said...

hahaha... yano xde lagi :P

miss_neeya said...

chumel ny kamoo :-)

nurulnazihah said...

comel nye ;)

Nica said...

toing...toing..
:p
beware, nak explode ni :)
haha..

~~ Cik Muda Enny ~~ said...

best tak citer tu??
aww..awww...
hehehhe :)

Nica said...

best jugak la...
tp bese lah, sy nih xda subtitle terkebil-kebil la skit... hehehhee..

best2... g la tgk...

Cik Gallus Gallus said...

best tu narnia ;D

kai azmier said...

subtitle xdew kew? ala kensel la nk pegi tgk.. haha(padahal mmg takmau tgk cite ne)

Nica said...

hahaha.. :P

♥ Teacher Rinz ♥ said...

hye..nice blog..
folow me~
like pink

Hanis MY said...

comelll sgt fesyen tudung tu i likeee salam ziarah dan salam follow...

Nica said...

:)
wink wink!

bungakuning . said...

sweet lah klip bunga tuh :)