AWARD DARI HANA :)

Rini tak nak citer ape2 jugak..

just nak tulehh pasai award ni saja ya..

thanks Hana sbb bg award ni kat nica k :)




perangai HANA macam mana di mata anda?

dia org pertama dan kedua bagi award pada sy :)
perangai?? dia mmg suka wat perangai.. hehehe... joking-2
friendly dan sweet tau!
(bukan bodek oke)
=)



anda fikir ape tentang award ni?

maybe sy akan menjadi photogenic seperti gamba tersebut.. xpa, sy sukaa..
T_____T



5 blogger yg anda mahu bagi award ni ialah ?

sy tak mau bagi kat 5 org blogger, sy nak bagi kat semua blogger yang ada kat bumi ni dan juga marikh..
sape nak amek k :)
ngeee~


TUKAR NAMA HANA KE NICA..


10 comments:

sekuk tawa said...

seriyes mmg btol2 teruje..muahaha..bajet artis cam doc rozmey..dapat 2 anugerah..pastu nica siap komen lagi kat blog neslo..ahaha..tocey2

Nica said...

hahaha..
amek je :)

sekuk tawa said...

mueehhe..cik nica saye da siap da wat nye..sile la tengok mane2 patot..yang lbeyh2 tu gurau je ek..jangan mare..

miss_neeya said...

mekaseh ye.. :))

♥ Teacher Rinz ♥ said...

lagu ape dlm blog awk ni?

Nica said...

lagu eren-ternyata kamu :)

bungakuning . said...

Tahniah dapat award :)

the c0lourfull m0nster said...

kamo pon sweet jgk dear.. :)

ARJUNA.Inc said...

huhu..photogenic eh?jom la..p tmpat mnarik..awk jdi model sy..haha..

the c0lourfull m0nster said...

^__^