Alhamdulillah, bertunang sudah! :)

Alhamdullillah.. majlis pertunangan berjalan dgn lancar seperti dirancang..

wink.. wink..senyum sorang2 kat sini...
wah lepas ni dah dah tinggal berapa step je tuh nak masuk alam lain..
bukan alam barzakh ye..
haha..

hantaran perempuan dalam 34 dulang berbalas 40 dulang..
haiyakk... apa aku cakap ni, macam nak tulih lam majalah ja...

bertunang pun tak mau lama-lama dalam kurang setahun dari sekarang..
 04-12-2010..

ok. sorry tak da gambar nak display di hari pertunangan, sebab semua gambar masih di dalam kamera.. 


sehari sebelum majlis pertunangan..


Selamat Bertunang Cousin-ku.. bukan saya ok..
hahaha..


nota lengan : short entry. sorry. a bit tired. :)





17 comments:

syaja said...

tahniah nica =)

Nica said...

mukan saya lah.. mukan sy.. haha..
kazen sy.. :)

syaja said...

ala yeke . malu malu -.-' hee

EB said...

Tahniah bt kazen awk...
Hehehe...
Sorry delay follow..
Thanks for following me...

Infinity Cinta said...

huhu...maknanya tue...dah xlama la tue...huhu...jgn di lambatkn perkara yg baik nica...hehe... ^_^

Nica said...

hehe.. sy mmg lambat lg.. T___T

sekuk tawa said...

muahaha...ingt ke tuan blog betunang...hampir2 terkena da tadi

Nica said...

wakenabeb!
ngee~
peace T____T

padin said...

ouhhh mudah2an ikatan bersemi sampai ke jinjang pelamin,

Ain Zulaikha said...

hahhahaa ingtkan nica yang bertunang..

Nica said...

tak..nica masih bertenang lagi..:)

zahierthewriter said...

haha.. nica biler lagi??

Nica said...

esok2.. hehehe..

iyka syafika said...

hihi..cre tulis tu..cm kamo je..hihi

iyka syafika said...
This comment has been removed by the author.
the c0lourfull m0nster said...

ingat nica yg bertunang.. =.="

dah smangat dah td.. hihihi
:D

shiema sufian said...

baru nak serbu kak nisa sebab bertunang ta bgtaw. haha