HEADER OO HEADER!





Nampak tak. nampak tak. templete baru.. Templete dari Redboys.. wuhu.. 
sape-sape ajen x nak tolong wat header.. ngeh2..
sepetang tgk laptop.. 
sakit mata.. ceh padahal sikit je, aku yang x reti.. 

Tapi tak habes lagi.. tgk2 la blog aku yg masih kacau bilau ini k..






10 comments:

miss_neeya said...

pink mata itamku..huhuu

Nica said...

hahaha.. yeke.. aish.. kene tukar ni.. nanti abes sakit mata org.. huhuhu.. sowi2.. sy pink tegar..huhu..

miss_neeya said...

xpela nica...ok da nih...
tapi kan................yg td gn yg ni,ape beza ny...betol2 pink da mate ni..huhuu.xtau beza..sori.. :)))

Nica said...

hahaha..
mmg ubah sikit je pink ni..
ar umpama nya camni lah :
bancuh milo tadi letak 2 sudu susu pekat, sekarang 3sudu pekat.. kelabu sikit je kaler milo tuh..

wuuu.. apa punya perumpamaan nih..
hehe..ok, btw thanks...
T__T

miss_neeya said...

ok..janji nica ceria gn warna pink..huhuuu :))

Cik Tom said...

bagi cik tom ok je kaler blog ni menarik...pandai mix warna...interesting tgk...good job dear!

Nica said...

tq Cik Tom.. nah adiah tomato~

sekamar rindu said...

salam....

nice blog....saya follow..

RedBoys said...

wah. dh pkai ke? hehe. cepatnya. yg bhgn sidebar tu kenapa x letak background sama kaler dgn background besar.(mean = yg warna pink)

berkenan nak ubah sidebar ke kiri boleh saja. cuma nak terangkan di sini payah. apakat saya tolong ubahkan? email me at hanbroz[at]gmail.com ye.

thanks sbb pkai template saya. kalau nica nak header lawa, pergi ke blog anish. dia ada buat header free. lawa plak tu.

RedBoys said...

one more, pandai nica mix colour. lawa. heeee.