Sy muncul balik mcm chipsmore!

Hai.
Assalamualaikum.
sedap jugak kan chipsmore kalau ada dalam mulut skang nih. ish! 


lama pulak tak menaip, 
lama juga tak menjenguk dashboard, 
lama jugak tak sign in,
lama jugak tak tengok komen-komen. (banyak pulak 'lama' tu)


satu je yg baru, Baru je bayar broadband, alih-alih sampai dah bil baru untuk bulan ini. aiseyyymenn..


tak apa lah. marah tak marah tak marah tak saya tak update? 
encek boypren pulak yg marah. hihi


UPDATE LA BLOGGGG!
ISH, TAK DA MOOD LA...


UPDATE LA BLOGGGG!
ALAH, NANTI LAH. TAK DA STORY LA...


dan soalan terbaru saya dapat semalam.


KENAPA NAK HIDE BLOG!
HEHEH. SAJE LA DAH X UPDATE...


okey kali ni saya update (terpaksa ke ni?)
tak tak. saya ikhlas sempena bulan ramadhan yg mulia ini, saya nak ucapkan selamat berpuasa ye kwn-kwn.


Sebulan menghilang, sebeb keje. keje kat The Store. Jaga fair, jaga baju, lipat baju, kira sale, iron baju, kena marah dgn supervisor, supervisor blanja makan dan pelbagai lagi kerja.


Bulan ni dah resign. Nak keje buat kuih raya la konon. tapi tak keje-keje lagi. 
sebab nak settlekan hal-hal untuk sambung belajar nanti. 
alhamdulillah, dapat sambung belajar. ada jugak rezeki.
walaupun otak ni 50% pikir nak sambung belajar
tapi lagi 60% lagi pikir nak duduk kat rumah goyang kaki je.


moga ramadhan kali ni mebawa seribu kerahmatan. 
sy tak mcm cartoon nih. 
but i'll be someday. amin ~


tak da gmbar kali ni. letak gmba cartoon lah. rasa fobia dgn gambar. :(


okey, salam ramadhan ye, jangan tak puasa tau.

*sori tak dapat join contest apa-apa. sy mmg sibuk kalah perdana menteri =.='

3 comments:

Hunnym Syot 美智子 said...

hehe.. jangan laa resign.. tak best tak dew story nica :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/kelebihan-meminum-susu.html

Ash Burn said...

selamat berpuasa ;)

jgn lupa follow saya di kekbatikcoklat.blogspot.com :)

Nica said...

@Hunnym Syot 美智子

ok ok.. x karang surat resign lagi.. :)