300th follower

Assalamualaikum..

selama seminggu tak on laptop, tak log in facebook, tak buka blog, rasa macam tak makan selama seminggu..

kelmarin baru balik dari Pantai Merdeka, nica buat praktikal Hydrography kat sana.. so balik-balik kelmarin, terus amek laptop yang dah berhabuk, over, terus mengadap laptop yang dah berabad nih..

eh dah 300 follower, hehe, kembang-kembang idung kejap, so rasa cam nak appriciate skit lah untuk follower ke 300 ni..

untuk Oppa, and ini link blognye : http://coundtrack.blogspot.com/

Oppa, sila amek souvenier yang nica bawa balik dari pantai merdeka okey.. haha..



thanks, and thanks jugak untuk semua follower tau, rini nica boleh blogwalking balik...
nanti nica upload gamba kat nica praktikal kat sna tau tau tau..

bui bui..

2 comments:

Oppa Kudin Nz said...

Nica,mekasih sangat2 tau..
i like it ^_^

Nica said...

oppa, welcome :)