Awak=Jantung Saya.



tgk phone, buka msg, type..

"Call me kejap, sgt down hari ni." send to Bakal Housemate masa hadapan.

1 minit, 2 minit, aish mana nih?
3 minit....

phone bunyi..

"Hello, ada apa yg.."
"Erm tak da pe pun, bla bla bla bla... sob sob.. hikhik.. hahaha..kekeke"

ha camtulah, bila nak sedih je, ada ja si badut ni nak buat lawak, asal nak nanges je, ada ja mamat sekor ni yang wat org gelak terguling-guling atas lantai..

kalau lah si mamat ini takda, ermmm mungkin banjir dah tempat tdo nica, mukan tencing okey.. hehehe..

saje je nak hupdate, banyakkk sangat sangat keje, sampai mood pun dah ter ter terdown!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Da makan ke? 
"Abg mkn petang je lahh.. okey ni kali ke-9 bagitau..."  T_T

(Opps, maap saya pelupa, kekeke.. naseb tak kena cepuk! itu kan soklan wajib)

"Wat keje elok-elok eh yg"
"Okey.. ye la takkan abg nak wat keje tungging tungging kot.. hehe"

(Ok, ni memang nak kena... sekeh pala mau? hehe)

"Abg ngorat sape-sape tak?"
"Tak, dowang yg ngorat abg!"

(Aish, sambil wat wat tak dengar, ini memang selalu jawapan dia)

"Yg letak la gamba yg lam blog"
"Gmba yg mne "
"alah yg perasan tuh"

(Cis, kuang asam boi betul)

sila scroll ke bawak tuk tgk gmba perasan tuh.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ini die gmba perasan. sy dah tunaikan pmintaan awak. apa ganjaran? kereta sebijik? okeis, saya tunggu..


pastu malam ni conform call cakap, ee letak gamba prasantan..
so nak letak gmba prasantan beliau sekali, so boleh kenakan balik.. hehe..


maap sy dah edit, tapi awak nampak gelap.. mungkin mmg gelap dah kot..haha.. okey tak. tak. 

ini gmba putih sikit...


hai, nak pinjam gincu... hikhik...

ok. lariiiii..

malam ni awak call, sy tido awal.. hehe..



14 comments:

cik ayin said...

sweet :)

Ihsan Arifin said...

cumil je pgg gincu ;)

ZIEMA said...

ala abg dia comel lah hikhik :)

Nica said...

ayin, tq :D

Nica said...

ihsan : teringin nak pakai tu.. hehe

Nica said...

ziema : comel ka? tak kot.. lariiiii..:P

cik fai said...

alololololo.........sweetnye la kan.
hehehe :)

♥ bella nabila ♥ said...

sweet giler !=]

l a l a , S h a h e i l a said...

so sweet...hehe

Oppa Kudin Nz said...

wah,sweet sgt..ececcecee.. ^_^

Ihsan Arifin said...

haha laki tayah pki lah pelik je nanti ;D

IFA Athirah said...

alolo.sweetnye.... ;) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

mY hEarT said...

Tomeinyer Nica..(^_^)

linda said...

nisah.. aku tag hg msk contest...
http://spicygurl1390.blogspot.com/2011/04/inner-itu-saya-punya.html