cinta pantai merdeka kah??

hyep hyep...

ini entry balas dendam, sebab da seminggu kan tinggal blog sowang2.. cian die an..

nica g Pantai merdeka untuk praktikal hydrography... ok mukan untuk bercintan-cintun dan berseronok-nonok ye...

nica g wat keje, keje ape? keje makan, ngeh ngeh..  hehehe.. nica g dalam 3puloh owang... ramai tak, ramai kan, best jugak, sebab seminggu jiwa raga tersiksa gara-gara lecturer teramat garang, jadi hari hari idup dalam ketakutan, tapi takpe, ada gak Paedahnye kan... tak marah, keje tak jalan kan kan..

ok, tak nak cite banyak-banyak, nica nak letak gamba perasantan je ok.. kalau da tua nanti boleh tengok balik kan, n tunjuk kat anak-anak, "haa ni lah gambar mama g menghitamkan kulit wat keje kat pantai merdeka" anak pun cakap "oh, ingatkan mama g makan je" kalau anak nica cakap macam tu, memang dia bijak, sebab mmg nica g sana banyak makan lagi dari wat keje... hehe.. sebab makan free, sapa nak tolak kan.. hehehe..

 cuba cari mama yang mana.. hikhik
dari kiri : tie mucuk , nica, kiah, zikri .




ha, masa ni kami kat Tanjung Dawai, memang idung kembang kuncup arh dok sini sbb bau ikan kering.. hehe.. gurau je.. tapi sempat lagi beli sotong kering, ikan kering, kat sini.. hehe, naseb baik tak bawak balik belacan jugak..


cari mana kaki nica.. hehe.. mesti lah yg kasut hello kitty tuh! mane mane? ce cari ce cari.. hehhe
tie, kiah, nca, qiqam, ziq, (geng levelling kat TD)

 khai, nica, kiah, islah.. time ni saje nak main-main kat tepi pantai..
khai nak main air sampai basah suar.. huhu..

last pic. hehe.. khai. lah, kiah, tie, nica. 

ok, till then bui bui..

now struggle for THREE reports need to be submit and prepared for VIVA (presentation)..

gudluck eh kawan-kawan semua. :)

8 comments:

EJA said...

stdy kt mnaa? student poly ke??

Nica said...

eja : ar study kat UITM Arau... :)

NuR 'aQiLaH said...

pantai merdeka? lama dah x pegi..huhu

Nica said...

aqilah : erm tu kali ketiga p.. huhu... g lah, makan ais kacang gunung jerai.. tinggi sama dengan paras kepala.. huhu

l a l a , S h a h e i l a said...

hehe..gudluck nica for viva.. ^^

Nica said...

tq :)
tapi tak wat preparation lg pun... huhuhu.. atottt :(

hardy boy said...

thanks Cik Nica krn follow saya kembali & salam ukhwah..hehehe

cik fai said...

sonoknyerr.....
nape tak mandi sekali.
hehehehe :)