Semangat yang Hilang.

Sedih kan tajuk di atas....
Sekarang menghadapi kemurungan yang tiada siapa yang dapat fahami.. di luar ada senyuman yang mampu dibuat-buat tetapi tak dapat melindungi hati yang sedih..


tetapi, terima kasih utk awak, Encek A..
masih memberi semangat kepada saya...
beri saya masa untuk pulih ye... 


sekarang menghadapi dilema untuk meneruskan pengajian ke peringkat ijazah...maksud saya, masih ragu-ragu untuk memilih course sekarang : Geomatic Science (Ukur Tanah) untuk degree nanti...


tidak yakin juga kadang-kadang dengan diri sendiri, ragu-ragu dengan kebolehan sendiri..


Tuhan berilah aku kekuatan menghadapi cabaran masa hadapan.. moga Engkau tidak putus-putus memberi aku rahmat-mu...



p/s : akibat murung, terkurung,termenung, dan macam-macam ter lagi, saya telah bercakap dalam bahasa yg sangat skema dan poyo kan. 
sorriii..

-forgotten. abaikan moto di belakang tuh!

bye.

6 comments:

cik ayin said...

hey..chill la..btw cantekk pic tu :)

cik fai said...

nape cedih cedih,continue kat mane tue?? kite sebaya lah. hee

Nica said...

ayin : huhu.. ok nica cuba chill, skarang tgh nyanyi lagu industan.. hehe

cik fai : tak tahu lagi nak continue kat ne, kalau boleh nak uitm jugak.. tapi tak tau course ape nak.. n tak yakin pada diri mampu ke x...huhu

aqish basir said...

NICA,ni 1st dtg blog ni,kemain cumel gila! TEMPLATE DI LAWA SGT..

btw,kalau ragu2,cuba bykkan berdoa,pilih yang mana awwk suka,yang pntg taye pendapat ibubapak

Nica said...

aqish : awak da bese datang sini lah.. u drop ur comment my previous entry..

hehe.. tq for the advice aqish.. now is getting harder if i'm thinking about future :)

Mamachia said...

Nica ada peluang ,buat pilihan yang terbaik k.good luck.