TAK BOLEH ! TAK BOLEH!

hai.. saya mau nangis.. 
nak bagitau sebab sekarang saya kat arau.. 
dah check-in balik kat uitm sebabnya saya sambung praktikal kat sini... huhuhuhu..
and next next next week saya da nak kena present dah... 

ok, sori na, tak dapat buat tag dan balas kunjungan di blog kowang.. especially Hana. sowi ea..nanti nica wat okey :)

sekian je dari saya, musafir hina yang kelam kelibut cari tempat tinggal.. huhuhu.. 
lupa nak bagitau. kat PERTHLIS ni berukbend saya mengalami kemurungan yg amat dasyat, so line celcom tak okey sgt kat sini..
 
ok. take care~
sob sob. 
:(


jangan buang air di kawasan pantai. saya takpe, buang air kelapa je :)
location : Pdg Kota .a week before have been here.


really miss this moment with her. take care and jgn gila kamera sgt. kehkeh .
now kat arau! tak pecaya tak pecaya.

dah la nica. menyampah org baca. kehkeh.

buibui.

6 comments:

sitihalisajai said...

JAGA DIRI DI TEMPAT ORANG TAW AWAK ;)

ARJUNA.Inc said...

ok..t da free..meh singgah meh..hehe..cikgu berpuisi skang nih..haha

JIJI YU said...

kena bawak jumpe doc pakar kot berudben tu

Nica said...

siti : ok dear :)

Nica said...

arjuna : da visit ur blog.. nice poem.. :)

Nica said...

jiji u : mungkin beruk boleh ubatkan... :P