AKU SPENT 2 JAM UTK POST INIIIIII....HAHA

assalamualaikum. 
hari n hari jadi saya!

wauuu.. saya da tua. yeay!
saya da besau, sihat dan kuat! 
tapi tak tinggi. huahuahua.

adiah dari yg menang contest hari tu da sampai..
so aku anggap tu lah sbg adiah besday.. sob sob. haha

dah dah. nak jawab tag dari cik ayin. tima kaseh ye .

1- ADAKAH ANDA RASA AND HOT?
ya, sekarang aku tengah hottt sbb tunggu panggilan dari Encek syg.. huhuhuhu


2-UPLOAD WALLPAPER LAPPY/PC

3-CERITA PASAL GAMBAR.
erm kenal kan tu sape? halley williams paramore. 
aku tak reti pun nyanyi cam dia ni, just suka tgk muka dia ja. comell .


4-BILA KALI TERAKHIR MAKAN AYAM?
petang tadi, aku wat ayam masak paprik. teheee~


5-LAGU TERAKHIR YANG ANDA DENGAR?
dalam diam. siti nurhaliza.


6-APA YANG ANDA BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG NI?
tgk tb. sambil sembang-sembang dengan mak.


7-SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL APA?
melor. why melor? sebab my family angkat yg kasi nama tu . i loike !


8-TAG 8 ORANG.
-Pn shakirah. cewahh.


9-SIAPAKAH NO 1 YG ANDA TAG?
-salah sorang dari kawan blogger saya.
mungkin sbb saya suka minum nesloo saya selalu jadi ghost reader kat blog dia. 


10-KATAKAN SESUATU TENTANG NO 5 YANG ANDA TAG.
semoga dapat makan strawberry choc tue.. huhu.. mengidam ea.. :P


11-ORG KE 3 DI TAG BERHUBUNGAN DENGAN SIAPA?
ermmm tak tahu lahhh.. sorry..


12-BAGAIMANA DENGAN NO 4?
-blognya kemas.. nak tengok sila klik kat situ ye.. suka pooh kot sbb blognya pooh theme. cumill .


13-PESANAN BUAT NO 6.
sila lah bagi nelly adik. hahha. boy pulak kali nih. :P


14-KATA-KATA CINTA BUAT NO 2.
haha.. next question pelisss..


15-ADAKAH NO 7 DAN 8 MEMPUNYAI PERSAMAAN?
ada! mereka cantek . 


16- BERIKAN 5 PERKARA YANG ANDA TAHU TENTANG NO 1?
. a boy.
. his name is Azizi.
. rajen komen entri aku .
. ajin update blog .
. punya mata idung mulut seperti manusia biasa . tehee .


17-PERSAMAAN LEMBU DAN KAMBING?
dua-dua berak! huh.


18-PERASAAN KETIKA MENJAWAB TAG INI.
"bila nak abes ni. banyaknyaaaaaaaaaaaa" cakap dengan kucing. kucing tengok sambil buat muka comel .nah kau, aku cium kau satu. haha


19-ADAKAH ANDA TAHU RIZMAN ITU SENGAL?
apakah? siapakah? don know him.


20-GAY OR LES?
wat the question?? haha. yeay, da abes!!!!!!!!!!!!

tamat sudah...
mau tyto... sok free, jadi nak jogging kat blog orang...

nunite . sape ajen jawab la tag. tak ajen pun takpe. saya majok. haha. tak lah.
bui bui syemuaa...


sweet memories never die. haha. pic semalam. 
ok bye. again. :)

18 comments:

fiz mr.beloved said...

Happy Birthday..semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..amin

gie-ah said...

EPY BIRFDAYY...:)

~Nanie@InTaN~ said...

happy birthday

JIJI YU said...

muehhee...aku ingat kan aku ni kekaseh ko dah..kalo aku ajin aku wat eh..kalo tak maafkan daku le

Didiey . said...

happy birthday *again :P

sitihalisajai said...

HB awak :)

Nica said...

fiz : thank you . :)

Nica said...

gie ah : tq too :)

Nica said...

nanie : tq :)

Nica said...

jiji yu : tak buat aku majok. huahua.
takpe, ajen wat, tak ajen xyah la wat.. hehehe

Nica said...

dd : tq .
like this *again. haha

Nica said...

siti : tq syg .

syuwai said...

thanks tag ea ^^

Nica said...

welcome ^^

the c0lourfull m0nster said...

hye nica..
hepy besday...
sowi late .
:)

anyss said...

assalamualaikum,
Selamat ulangtahun kelahiran. moga2 dipanjangkan umur hingga jadi nenek, dimurahkan rezeki ada juta2 RM, dikurniakan kejayaan juta2 lemon, diberkati seluruh kehidupan.

Nurfarahana Abdul Aziz said...

minat hayley ekk..sama lah !

Profesor Princess Nabilah said...

huhu sorry molly dr princess
xtau cik nica tag princess haha
so xbuat pn tp apa2 thanks yer..
xtau tetibe rini nk jengah blog cik nica..
now blog princess dah xde pooh sgt..hehe sbb ramai bebenor request nk blog pooh jugak adess~
that's why tukarlah identiti sndiri hoho~

kesian3x...
ok jom jengah balas dan singgah..
komen2 laa skali hehehe