No Tajuk

bangun tido terus hupdate..

tetibe terasa lapar...
yelah, da best kan tadi lepas makan, tido.. ha elok lah tu..
gadis-gadis di luar sana jangan ikut jejak ini okey..
tak elok untuk kesihatan perut anda, moleh muncittt..

semalam balik penang jap... 
eh kelmarin kat umah, hari ni kat uitm dah!
aish.. cepat sangat.. padahal dah berbulan-bulan practical duduk kat umah..
kau memang ngada kan kan.. huhuhu

kelmarin nak balik sini, mak aku yang passing aku dekat Encek A..eh?

"Mak, esok antar adik pagi-pagi eh.."
"Kat mana, Kulim je lah, nanti adik swuh In antaq p butterworth"

(nota : In adalah Encek A)

kelmarin..

"Adik swuh In mai kat Lunas je lah"

Kolling-kolling Encek A..
Encek A datang kat Lunas dengan tersengih-sengih malu nak jumpa my mom..
My Mom sengaja lak an wat muka garang kan kelmarin, tapi macam tak pecaya, now mak sgt sporting, so taknak hancurkan kepercayaan mak dah.. she put the trust on me..thanks mak.
 Kalau mak baca blog ni lah.. hehehe..

Pastu sebelum balik butterworth aku g makan-makan dgn Encek A dulu...
bawak nasi goreng dari umah..
bawak 2 bungkus polistrene penuh...

mak cakap,
"Bawak 2 bungkus, satgi makan dulu dengan In"

Woarrr.. sangat terharu.. 
hahaha..
da lah.. manyak melalut je nih..

ada la sikit gamba yg snap kelmarin selebihnya dalam camera Encek A..


posing dengan beg baru adiah dari contest BPM.. hehe

 kami singgah jap sunway.. kejap tersangat-sangat.. 
sebab dalam otak teringat nasi goreng yang dibawa,nak g makan kat tepi pantai..


 tu je.. then makan-makan kat R&R, abeskan nasi goreng pastu balik Arauuu...

sob sob..



10 comments:

cik ayin said...

syg...comelnya kamoo.. :)

Nica said...

ayin : tq.. naseb baek bukan, sygg ketotnye kamuu.. hahaha

JIJI YU said...

mak dah restu le ni ek..ohohoh..

Nica said...

jiju u : hehe.. harap camtu lah..

zOeY zAu YaH said...

ini sunway! hahahaha...

Nica said...

kak zoey: hahaha.. ye ini sunway yg bosan tue :D

Izyan Masri said...

HAMBOII,KEMAIN COMEL DIA POSING2.KIDNAP NAK ? :D

Nica said...

izyan : haha.. jangan2.. repot polis..

aDieyZa said...

mmg akan rasa lebih terharu bila family mula merestui hubungan kita dgn yg tersayang.. lebih bahagia bila nama yg tersayang disebut2 oleh family kan..

Nica said...

sis : betul tue.. dulu nak sebut nama kemain susah.. hehehe...