SI NEGRO KAT SITE :)

hai.. aritu aku ada cakap nak belanja kowg semua entry baru an an.. 
meh sini, nk blnja.. hehe..mau kongsi sikit gamba2 yang boleh wat anda semua terkejut..
 hek eleh.. terkejut mende an an...

yo lah.. terkejut la, gamba-gamba kali ni menunjukkan kehebatan kulit muka aku bertukarrrrr!!!!!!!!

bertukar? jadik apa? 
jadik lebih cerah berseri seperti iklan fair and lovely...
mukan mukan.. 
jadi bertambah gelap.. dah macam kulit negro dah...
sah-sah lepaih ni owang tak kenal aku da...
hehehe...

ok. jom tengok!


 boleh bezakan lagi tak kulit muka aku dgn baju?
 boley lagi kan.. ok lah tu :)


location :kawasan kontena kuar masuk kat penang port sdn bhd.. 
nak masuk kena check ngn polis dulu tau.. bukan boleh redah je.. 
bila masuk kwsn camni rasa macam tgh berlakon filem SOMTAM..hehe


time ni kat depan umah si nyonya mana ntah kat batu maung.. 
time ni nak wat ukuran tuk hakmilik tanah tuan nyonya ni...

   " mau tanya ar, u orang malaysia ka orang indonesia??"

   "arrr.. malaysia"

adoi! saketnya hati.....
 muka aku macam indonesia ke, tu belum aku pakai topi bulat besar plus kain alas tutup muka... 
aish!
disebabkan geam kat nyonya tu, aku pun.....

   "nya, kat umah ada toilet ar? mau guna"
   "owh boleh boleh"

aku pun tinggalkan hadiah sikit kat dia...
 hehehe..
 aish, ta senonoh an an...

ok ni last eh.. nanti bosan lak entry aku panjang-panjang kan..


ar penah tak naik menatang ni?
nama dia brozer.. tak tau la betul ke tak... hehehhe...
time ni aku cemuih kat site sambil tu aku tumpang berehat jap kat atas kereta mewah ni... 
hehehe.. caye tak aku leh bawak menatang ni?

caye tak?
caye tak?

hehehe..
ok papai!

5 comments:

rieyana ynn said...

nak lanja apa tu kepci kew..hikhik..;d

Haura Malina said...

nak pencil besar !

Nica said...

yana : action je tu..
haura : mukan pencil tu kayu tu.. haha

Didiey . said...

Cik Nicaaa ,awk edit pic pakai sofware apa??

Nica said...

oh hai didiey!
pakai picnik.com..
try la..
promote2...

btw. selamat selamat berpraktikal.. :)