WALKING-WALKING AT THE BEACH

hai. nica nak gtau ni sebenarnye nica setiap hari jenjalan blog kowg semua walaupun hanya setakat 3 blog yang nica lawat and baca buka setiap malam...
tapi satu belog tu nica singgah lama, sbb nica older post, older post and older post lagi..
 adussss serius giler post kali ni...ngeeee~


nica penat skit sbb training an skang ni... balek-balek, petang rehat, malam online then tido..
same goes everyday.. saturday pun nica keje..
tapi.. tapi...
 Ahad lepas nica kuar restkan diri dengan abg yayang..

nica gi batu feringgi, Penang.. nica show gambar je ea...

nica kat atas feri... 
(baik tak nica cakap nica.. tak cakap aku aku da kali ni, beselah mood jiwang, lalalalala)

ok next next..
baru sampai nih..
nica tak sempat edit santek2, just letak blog address je..

ar.. no tomen no tomen...

ni abg yayang nica.. chubby muchu-muchu.. 
(gedik gila kau nica, ngee~)


okey da start jalan tepi pantai.. suke suke..


bajet model an an.. padahal tak cukup tinggi.  hikhik


depan chalet.. cantik.. 

 Hencek A.


tayang boypren sungguh kali ni.. hehe

okey ni last..
penutup entry kali ni..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
motif sebenar gamba di atas masih dalam siasatan..

okey, till then, rasa nak muntah ijau nah besen.. haha..
bye bye..


12 comments:

ziema said...

wah dah lama tak jln2 kt pantai....
best tu.. feeling2 model hikhikhik:)

Nica said...

haha.. tu la.. bajet p lah sat walaupun nak jadi model ta layak.. haha

JIJI YU said...

muahah janggot cik A sungguh macho

Mohd Asyraf said...

hehe...cantek2....so sweet... ^_^

Nica said...

jiji : Janggot mahai tue.. haha

Asyraf : thanks.. sweet macam u ngn gf u jugak :)

sarah mohamad said...

dah lama tak jenjalan ke pantai pcb tuu .

cantik inner . beli dekat mana ?

Nica said...

sarah : mukan pcb tu, feringgi la.. hehe.. inner? sya tak pa pkai inner pun..huhuhu

~Nani3@InTaN~ said...

cantik gamba2... :)

Khumaera Ismail said...

baju cantik ;)

Nica said...

nani and khumaera, thanks :)

MIRA :) said...

heee mate pun bsr ea:) miut2

the c0lourfull m0nster said...

besnye g pantai ngan boypren..
nak jugak! *sambil hentak2 kaki.. huuu
^^,