award

first time lam idup aku update blog 2 kali dalam sehari.. woi, org lain update 5x blog tau tak? sama banyak ngn waktu solat, yeke...hehehe..
okey.. okey..

nak jawab soklan dari bakal kakak ipar.. nk tgk sape, click sini wokey..
curi gambar sekali...


ibu gojes di atas mmg suka makan, so kowang try buka blog ibu gojes ni k..
 especially yg label makan-makan tu, sapa2 yg suka makan macam aku ni boley la singgah sambil telan air liur kat blog ni eh.. 
Klik SINI k..

nak jawab soklan yg ditag, dan amek award nih :)



1. Ucapan anda:

dengan perintah duli yg maha mulia saya ingin mengumumkan raya puasa jatuh pada... eh silap, skang nak raya cina an..ucapan, ermmm terima kasih. sekian. 




2. ciri2 lelaki/perempuan idaman untuk dijadikan husband/wife :
 lelaki idaman, ermmmm... sesiapa saja jodoh yang ditetapkan dan ditakdirkan untuk aku lah.. 
mohon jodoh kekal bersama insan yang disayangi skrg Hencek A.
:)


3. 1 tips untuk kekalkan relationship ngan pasangan:
banyakkan merajuk, eh mukan mukan.. banyakkan berzikir apabila marah.. 
ekk??



 4. penah jumpe doa pendekat jodoh or putus cinte?:
ada kot..
selalu doa seniri je, Ya Allah, bagila hamba tawen dgn dia..
 hehehe



5. 10 link pilihan untuk diberi :



okey bye. bye. 

1 comment:

ziema said...

aiyyakkk!!! sudah trime tag kamu itu.. maceh2 hehehe :)