DEAR MY FOLLOWERS, I'M SORRY~

uhuk uhuk.. berhabuk gila blog, plus bersawang-sawang, camne labah-labah bleh masuk dalam nih ni..aishh..
ok dah. sori followers, mukan aku ta nak ngupdate blog, nakkkkk sgt, tapi tak da masa la sygggg..
 (nak kena lempang wat manje2 lam blog??)

dah follow back semua follower, fuhhh.. maap eh lambat.. 
contest2 pun aku ta dapat nak join lagi, wat masa nih... amponnn lagi... 
dan yg tag-tag pun ampon jugak... 
yg mana sy terlepas pandang tak follow balek tu, inform nica kat chatbox eh..
 tak nak nanti kowang kecik ati, kan. kan.


nak share gamba2 time praktikal starting 20hb Dec hari tu..
sebelom tu nak gtau sket aku amek cos ape, kang terkejut plak tgk gamba-2 kat bawah ni.

Dip In Geomatic Science. tau tak? okey dalam bahasa ibunda : Dip Sains Geomatik. arr?? 
Geomatik, ape tuh?? oke. oke.. explain lagi. Ukur Tanah. tau?
 ha course tu lah ake belajar skang nih..
bersusah perih nak dapatkan segulung diploma je pun.

sape amek course nih mmg wajib seorang yg TAHAN PANAS, TOUGH (perlu ke?), SABAQ,
 cukup kot..
so aku kira tough la. kan. kan. haha..

cuba tgk ke-TOUGH-an aku kat gamba-gamba aku kat bawah.



second day practical..kat opis,teragak-2 nak senyum, so tak senyum. kan sng.
 balek nih la aku pusing roundabout 3 kali,
 pening teruih, tak tau jalan balek umah. dasat. dasat. 
amacam nampak tak aku tough.. ngeee~




nampak tak. menatang-menatang tu lah yg aku wat kat opis.. 
besh.. macam main game..
(besh je nicaa? arrr besh kot)



seminggu lebih aku dok opis, so cuti tu, g jenjalan ngan Kak Mas.
 Malam new year g pesta penang.. before tuh makan2 dulu.. nak tgk sape Kak Mas?




kanan--> Kak Mas. single mingle lagi.. :)
 Kiri tu pun single jugak.. 
(berani kau cakap single? erk tak-tak, saya janda anak satu. ngeh2)




ar nampak tak challenger kat belakang tu? 
Melor : Kak Mas, Kak Mas, satgi kita naik challenger tau!
Kak Mas : erkk.. ok..
Melor : Kita warm up dulu, naik sky rider.. eh?

selepas turun sky rider.

Kak Mas : adik naik sorang lah. Kepala Kak Mas sakit~~

ceittt.. nyesal ajak warm up.. hahaha.. 





ini gamba takda motif. wat spoil blog je. haha..
 ok da la tu. ingat nak sambung lagi, tapi rasa macam dah berjam-jam aku nak update satu entry pun.. 
terok sungguh.. 

nanti aku citer aku turun site plak eh.. 
 sure korang terkejut and macam tak percaya yg aku sgt TOUGH!
dasat. dasat..
(macam lagu indon tu. emang dasat. emang dasat. dasat kamu bajingannnn)
btw banjingan tu apa?
hehehehe~

ok. before tu, sorry eh followers, sy tau awak sunyi tak da hupdate dr saya,
 BLUEEEKK..
 erk, tak-tak, saya gurau..
nanti aku dapat elaun aku belanja korang entry baru okey?
 haa.. mukan senang tau..



7 comments:

nub said...

hahaha..warm-up siap na...

yunykhoo said...

selamat berpractical.. jgn nk malas2 ye.. :P

Nica said...

nub---> uish mestila.. haha.
yuny----> okey dear, saya try walaupun sy slalu malas-2... hehe~

ARJUNA.Inc said...

hik..hik..sies suka gamba yg bwah im sory 2..comel lak..haha..slmat brpaktkal..t dpat elaun..jgan lpa ajk tgok wyang..haha

Nica said...

arjuna---> haha.. elaun? belom dapat la.. :(

Omar Faruqi said...

salam ziarah..

EB said...

Hehehe.. sian..
Slmt berpraktikal...
Tough mmg tough muka tu,.. hehehe..