Weeeee-kend.

weekend. weekend adalah hujung minggu. faham anak-anak?
*angguk* 
bagus. 
selain dari balik rumah, hobi saya juga adalah buat benda yang tak paedah. -.-''
contohnya seperti bangun tidoq pukul 1 tengah hari. (mohon future mak mentua tak baca)
dan kemudian terus melahap nasi. 
kemudian mengadap laptop. 
tapi tapi tapi. jangan pandangku sebelah mata, walau ... *tak ingat lirik lagu kak Anita*

sekarang tgh plan nak wat task yang mana satu dulu ni. 

ini adalah timetable saya. hari rabu takdak kelas.
 jadi hari rabu adalah hari untuk jumpa lecturer untuk hal-hal thesis. 

dan weekend adalah hari untuk balik atau melangut di bilik. itu sahaja pilihan yang ada. 
minggu lepas dah balik rumah, jadi minggu ini adalah untuk melangut.

melangut sambil-sambil buat keja sekolah. 
ok selamat berweekend ye kawan-kawan. 
seronok la sapa dah keja, takdak keja sekolah. fuwfuw.

8 comments:

~didiey~ said...

selamat berhujung minggu ye :)

psst~yeke???kat dash didiey xda pown..uhuk!!

Huda Diaz said...

Hari Isnin solat Zohor pukul berapa?

nur naa'irah said...

nica : hehehe..kat sini free umbrella..xyah bwk payung..hikhik..der org tnye solat kul zhor kul bpe..hikhik..eloklah korg berjemaah satu clsss lam lab tu haaa..sejuk hati lec tgk..>mood : guro2..sengih2 cute<

Nicaa said...

dd : hehe nanti ade la tu kot..

huda : hari isnin selalu lecturer lepas awal, kul 1.30 dah kuar, sempat la g solat zohor dulu, makan je tak sempat. huwhuw.

ya : hehe.. jemaah dlm tu celah2 pc.. huhu

nik ros said...

kalau keje nanti akan fikir sal keje pulak.lagi tension tau..hehe
so enjoy kehidupan blaja.hehe

Nicaa said...

kak nik : hehe okay, sekarang pun enjoy jugak.. tapi enjoy lagi banyak dari belajar.. fuuu T_T

echa takashimaya said...

eh sape kate dah keje tak de keje sekolah.cumanya panggil keje keje.bukan keje sekolah.haha.

nur b@iyah said...

tahniah:)

bytheway, terima kasih sbb jadi follower akak yg ke 100..ni ada entry khas tuk adik:)

http://nurbaiyah86.blogspot.com/2013/04/my-100th-follower.html