E-Day Part II

assalamualaikum..

*menguap*
hari ni saya makan nasi penuh pinggan, lauk ikan termenung bapak besar tak muat pinggan, sayur bunga puas kutip dari tomyam punya kuah dan sambal belacan yang tak sedap. RM4.30 tudia cekik darah punya kafe. Air tak minum, sejam kemudian baru ingat yang air tak minum lagi.

okay bukan tu sebenarnya saya nak cerita.
tengok tajuk pun dah tahu kan. Part 2. Bukan kali kedua bertunang ye kawang-kawang. Ini cerita majlis tunang lagi. sabar ye, I masih tunang-mood. Kalau orang dah kahwin, boleh la pergi honeymoon kan, I lepas bertunang, pergi masuk kelas. Memang la I tido dalam kelas walau lecturer bengis macam sang naga. Sedar-sedar dah masuk lecture ke dua. Lecturer pun dah tukar. Aiyaaa tepuk dahi.

ok kita tengok gambar-gmbar untuk saudara sebelah encik tunang saya. *pujuk-bakal-kakak-ipaq-yang-merajuk-tak-letak-gambaq-dia* muahaha.

gambar di bawah menunjukkan gambar yang tidak diubahsuai oleh jurugambar.
saya-memang-suka-buat-ayat-bomplastik-sila-layan.

sebelah kiri tu bakal mak dan ayah mertua. 
sebelah kanan tu mak dan abah saya.
saya akan sayang mereka sepenuh hati saya. hikhik.
oh hai ferrari  ferrero rocher, saya dah habes makan awak. sorang2. lalala


waaa my MIL sangat ayu duduk sedemikian. 
*PC kat belakang tu patutnya saya masukkan dalam muzium di loteng rumah, apa yang dia buat di situ. kalau jatuh atas orang, boleh pengsan tahu.  

 dari kiri, Ana, Ak dan Anyah. Triple A.
Mereka ni adik beradik tunang saya. 
*hai pakcik kat belakang, jeles la tuwwww*

okay yg baju hitam dua-orang tu single lg k. yang merah dgn peach tu lagi single. kehkeh.

ni awat dok kepit kain pulak ni. spoil -.-''


oh hai eyebag saya. tak tido semalaman sebab takut. boleh tera tu. 




err kanan ini sepupu kesayangan tunang saya. kiri itu kesayangan saya. 
amboi depa 6 pack noh. kihkih

ini sepupu tunang saya jugak. mereka kembar. saya tak tahu mana najib mana nabil.
 jadi kalau panggil, saya panggil najibnabil sekali gus. 

dan ini adik tunang saya. 

tapi sedey tak da gambar dengan adik tunang saya lagi dua orang. Awa dan Adik.
saya tak da adik. sekali dapat free adik 4 orang. puas hati. haha

ok la, saya nak beradu sudah.
Part3 tak ada dah kot. ni je yang rajin saya uploadkan. muahaha. 
ok, assalamualaikum dan selamat malammm.. :)


15 comments:

shark said...

ok lega dah..gambar saya dah ada..
lagi byk dari si bertunang..
x kesah..
yg penting gambar saya..tahu?

Siti(zoey) said...

kecil molek jee :D

nur naa'irah said...

cantik..color..:-)..peach..suke2..orgnye pun cantik..kecik molek..

DayaYaacob said...

tahniah nisa. cantiknyaaaa kamu. hihi

alyne said...

wah,,awk pon sangat cntek...
thniah ye..=)

::thexieza:: said...

tahniah ye tunangan orang.. :)

Nicaa said...

Kak siti : hikhik. sy memang kecik. :P

Nicaa said...

nur naa'irah : hehe nisa pun suka peach kaler. selalu pink je.. huwhuw

Nicaa said...

DayaYaacob : tima kasih tau :)
alyne : thanks ya.. :)
::thexieza:: tima kasihh :)

Azyan Ramle said...

nisa sgt chumell.. :)

~didiey~ said...

ok! serius awk cantik!!! sangat!!!
tahniah! :D harap belum terlewat

Aqilah Amin said...

Cantiknyaaaaa! <3 Tahniah dear! Sumpah comel amat!

Aina Mansor said...

Tahniahhh! Cantiknyaaa :D Header boleh request lagi, Aina buat yang transparent k? Lepastu gambar semua kak Nisa boleh edit tambah2 bagi cantik :D Kalau nak, bagitau kat cbox eh?

eddany @ WE said...

congrats si chantek!!!
suka ur pelamin...comel!!!

btw salam kenal dari WE

http://wehmimpiindah.blogspot.com/

Nicaa said...

terima kasih semua :)