Wajah Baru dan cerita kawen.


hai. mcm biasa yat permulaan, "lama tak update blog"
memang lah. mana penah intro dgn " Eh hari ni saya update blog 2 kali lah, seronoknye.... " ataupun 
"eh saya terupdate pulak, baru je 10saat lepas saya update kan, ish ish ish..."
xde kan mcm tu. so biasa-biasakan diri lah dgn ayat intro saya. huhuwww..

arrr nak mula dari mana dulu ye.. bnyak sangat sebenarnya nak cerita.
lecturer ada bagi assignment semacam ini : 
"ceritakan cerita lepas yang anda tak sempat update di blog, panjang karangan anda tak melebihi 20 patah perkataan. "

okay, tipu. 
so, mari kita start, 
hai kawan, macammana dengan wajah baru saya? adakah ia cepat diloading dan kemas? ataupun masih tak menepati citarasa perut anda? erk. 



blog ini diedit oleh dik una yg comells itu, tima kaseh ye dik.. kalau nak tunggu saya edit, memang tahun depanlah baru siap. -.-"

jadi dengan harapan wajah baru ini, saya rajin lah sedikit update blog daripada tekan new post, pastu g kat ujung screen tekan X. wuhuhuhuhu..


cerita kedua. 
weyhh ini sedih weyhhhh...
sedih campur gembira campur sedih campur lagi gembira, sudahlah. marah diri seniri.


ini kawan baik saya, yang baju putih itu emmm emmm eh macam kenal lah, ye itulah saya, sambil tunjuk jari kat batang idung sendiri, saya sudah 2x jadi pengapit, aish tapi x pe, saya masih pegang jawatan pengapit selama 2 tahun lagi, insyaallah...


close-up view... u sangat cantik okay... :)
hai puan. jgn jeles saya masih Cik.. :P


okay, jadi itulah cerita saya, tunggu tungggu nanti saya update lagi, ini cerita kasi saspender punyalah.. okay, babai.. komen la klu rajen, lama org x komen blog saya, hahahah padahal diri sendiri yang tak update. haha. okay lah. 

sbnrnya saya ponteng klas law, maafkan saya prof, saya mintak off sehari ye, saya sakit peut lah, *tiba-tiba*
ok babai. 

4 comments:

Ihsan Arifin said...

okay le ni kak haha.
selamat meng'update' nohhh

Nicaa said...

Haha..selamat selamat. harap2 ajen la update..huhu

zOeY zAu YaH said...

blog comel dan simple..saya ska blog camnih hihi..selamat pengantin baru untuk pasangan sepadan itu =)

Nicaa said...

thanks kak zoey... terima kasih jugak bg pihak pngantin.... :)