Birthday suprise.

semalam bukan birthday saya, semalam punya semalam pun bukan birthday saya. bulan lepas birthday saya.
jadi ini memey cerita basi, tapi saya tetap mau cerita. kehkeh. 

sebagai entry penghargaan kepada kawan-kawan saya, jadi dengan ini, saya amat berbesar hati sebesar besarnya amat berterimakasih, err sudahlah semacam bagi ucapan pula. kalah Smy vellu punya ayat nih -.-"

pada malam sehari sblum birthday saya, yang kebetulan sama tarikh dgn bf si kawan saya, jadi kami sama2 menyambutnya di sebuah kedai makan ala-ala hotel gitu. tapi sayangnya gmbar tidak diambil.. damn. :(


berbaju hitam itu kawan saya. bf dia sama tarikh besday dgn saya.

jadi malam itu, lepas makan-makan, lampu kedai dimalapkan dan jeng jeng jeng lagu happy birthday dipasang, dan waiter berbaju kemas jalan tergedek-gedek bawa kek 2 ketoi. best je. tiba tiba rasa macam nk nangis di situ, okey fine. lap hingus.

seminggu lepas itu, saya sangka 3 org lagi kawan saya tak ingat besday saya, jadi saya pun cuba menyimpan duka lara di hati, cewahhhhh pehal minah ni ayat kamus dewan pula malam ni.

tapi, mereka rupanya ada plan lain, dan ini betul-betul xde dalam kepala hotak gua yg mereka betul betul mau bikin suprise, err ayat indon pulak. apa2 je lah.

kitorg beli mknn bungkus makan dekat padang, lepas makan timbul pula kek dari belakang, waaa dan saya sangat teruja saat itu macam nak lompat2 kat situ, tapi masih waras nak berbuat demikian, jadi, dengan sopannya tersengih-sengih disitu mcm kerang busuk...


inilah kek nya, amboi lilin, nak cukupkan 22 batang ke. haha. tgk api banyak-banyak macam nak spare je bomba kat sebelah. eh lupa pulak mereka ni ex-bomba. ehehehe..


abes dah api, dah sembur angin. tak sabar nak ngappp wlupun perut macam nak terkeluar dari suar.
damn, kalau tau nak wat suprise haruslah pakai segak segak malam tu, tapi ini serabai saje yg mampu. huahua

muka excited.


wah ini kek sgt sedap okey. tahun depan belilah lagi ye. ngehngeh.

okay. terima kasih ye kalian. sayang semua. saya hargai. :D



2 comments:

hazanis said...

selamat hari lahir nica....:P

Nicaa said...

tima kasih. walaupun besdaynya bulan lepas :P