semua dah kawen, saya?

erm cedey je title post malam ni.. sob sob..

yela mana tak cedey, best friend merangkap jantung, hati, limpa saya dah pergiiiiiiii, 
eh eh tak abes cakap lagi, pergi ke rumah ibu mertua beliau.. yes, dah tawen.

rasa macam lost seorang. bukan seorang, 3 orang.. apa pun tetap doakan kebahagiaan mereka, seriously penat tau I tahan nak nangis, macam nak ruin your majlis, taknak bagi U kawen sbb I tak nak hilang U..

*panggggggggggggggggg*
tampar diri sendiri, wake up nisa, wake up !
mereka-mereka semua dah matang, so dah boleh kawen, U tak boleh lagi, sbb masih pra-matang.
damn -.-"

left : bff's husband, bff, me, my husband  my boyfriend. -.-"

my only bff, girl in white.. Madam Syakila. sorry U da terkeluar dari kelab single mingle.. tehee~
harap awak tak lupa saya. :(


sorry pic lari.err.
my sister angkat, Kak Mas. 
uwaaa ini pun sedey jgak, tak boleh dah nak pegi tido rumah dia ajak jalan2 penang malam
sambil minum ayaq nyokkk kat padang kota. 


ini pun kawan saya. tahniah tahniah tahniah...

dan takziah kpd saya, jgn jadi andartu sudah.. 
sabar peah, kau tu masih belajar, belajar tau dak?

depa tak pa la, da cukup duit, kau ingat duit syiling dalam tabung kau tu da cukup buat upah katering, kad kawen, buat baju pengantin, upah menteri mentara, sewa pelamin, sewa kereta lembu, beli lembu, blablabala..

syhhh jangan kacau, saya sedang marah diri sendiri...

ok babai..
i'm going to miss both  trioth of you.
trioth???
err jap nak semak kamus..
bai.

13 comments:

ain nadzirah said...

hehe. sabar yer. sabar. nti smpi lah seru nk kawen tue.

nway kecik cute jer kamoo nie. :)

Nicaa said...

hehe.. ok tgh sabar la ni, sambil tumbuk-tumbuk bantal.. :/

ainina jelani said...

haha, ok, cepat suruh cik abang masuk meminang :D ok saya letak awak kat bloglist, terima kasih :D

Fia said...

Sabar nicaa. semua gadis tak sabar nak kahwin. Allah dh tetapkan jodoh kita.InsyaALLAH akan sampai masa nanti:)

zOeY zAu YaH said...

mesti dpt skit2 aura kawen tu hehe..

Nicaa said...

ainina : thanks! :D

fia : Amin... ok sy tgh bersabar.. hehe

kak zoey : lebih dari dapat ni, tapi x lekat2 pun.. :P

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

bila lagi kamu punya?

Nicaa said...

ridhwan : err mungkin 3,4 tahun lagi.
Insyaallah...

shiema sufian said...

eh, kak kilaaa dah kaween. Waaaaa, semua dah nak kawin ni. kak nisa bila lagi ?

Nicaa said...

shiema : tu laaaaaaaaaaaaaaa... sedeyh gila.. kak nisa ? lambat lagi lahhhhhh... hehe

lindariepin said...

wah..kila dah kawen jugak eh... suraya pon.. thniah... sonok bila dgr berita kwn2 bahagia ni kan.. ehem ehem.. :)

anep said...

hooo..rmai dh kawen rpanya..ang bla lg?:)

Nicaa said...

Gua lambat lagi der...tubggu duit syiling dlm tabung penuh dulu...