Format Otak Lepas Exam

format otak ya.. bukan format pc mahupun laptop mahupun public phone..

exam sudah habes, rumah dah melambai-lambai ajak balik, kolej melambai-lambai suruh pergi.
esok baru saya berangkat pulang dgn jayanya sambil mengangkut beg saya yang besar bapak! damn.
damn damn damn. annoying tahu tak ulang banyak kali, maki diri sendiri. 

semalam punya story, saya bersama-sama kesayangan saya pegi melawat ICT...disebabkan jauh dari UiTM kan, so pukul 10mlm baru gerak pegi sana, pukul 10.10 sampai, jauh kan. teheeee...

then, mari zassss saja pictures berjimba-jimba di sana dan menaiki gondola-gondoli yang slow melow itu. apapun tetap beshhhhh sbb ada mereka... :)


4 sekawan. eh mcm burung pulak.
sy, na'ilah, leha, kila. :)


disebabkan kami kuar berempat jadi susah utk ambil gmbar 4 org.. lepas ni kena bawak lg sorang.
volunteer diperlukan..
sila hantar resume ke ceritahaticiknicaa dgn segera. *merepek*

gayat perut.

ngantuk mate. :P




love this.


done with ICT. plan for next trip friends!


bye hampa hampa semua. happy holiday.
going to miss them a lot.

till then. 
c u.


10 comments:

هانيم إرشاد said...

hehe.. bestnyaa dye bejalan-2 :)

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/khas-untuk-mr-right.html

Nicaa said...

hehe.. sebelum balik cuti sem. :P

Telaga Putih said...

pegi i city xajak!! hehe

btw, study uitmsa ke? salam kenal 1 uitm.. ^^

Didiey Fadhilah Ramli said...

happy holiday Cik Nisaaa :)

ain nadzirah said...

happy holiday, nway cantikcantik lah gambar. :)

Nicaa said...

telaga putih : ha'ah uitm sa.. salam knal :D

ddiey : hppy ho;idayyyyyy.. rehat puas2 nti x cuti dah :(

ain : hpy holiday.. hehe...tq :)

Telaga Putih said...

nica : jom pegi icity jom! hehe

ain nadzirah said...

wahh.sonoknye tgk jln2. cemburu kejap. hehe.

shiema sufian said...

wowww, lawanyaaa kak nisaaa (:

Nicaa said...

ain : hehe.. jgn la gitu :)

shiema : toing toing, kembang sudah :P