Kenangan Di Sekolah (entry bergambar)

hari ni gua rajin. jadi gua mau update belog. 

tetiba tadi terbuka gambar-gambar pra-matang time sekolah dulu... bile tengok balik, alahai rindunya saat-saat tu..

walaupun saya banyak buat hal di sekolah dulu, hmmmm... tapi still fresh in mind lagi, tetap tak boleh lupa kenangan di sekolah..

yelah, masa tu hanya tahu seronok, tak fikir panjang, tapi yeahhh people changes.. mana yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan.. err selamat mnyambut maulidur rasul semua..

kenapa rasa macam terkeluar topik, patutlah BM saya dapat B.. xpe, B means baik :P

gambar form one. haha. malu tgk muka sendiri tapi ttp nak tayang kat blog. :P
paling kanan itu saya.

haha. ini lagi satu. citrawarna form 2..
saya di tgh-tgh pakai baju cina warna merah...hikhik..

 ini pulak nasyid.. haha.. masa ni peringkat pe ntah.. 
"ingatla semua wahai insannnn, jangan la baikan perintah Tuhan..... lalalla"
boleh ingat lagi nasyid tuh. tekong kami ini. Haura Malina yg comel..

ini adalah geng asrama dorm kreatif.. haha
dari kiri: saya. yani (bertunang dah), yana (like me), suraya (dah berkahwin)
yana? kita bila lagi. :/


err mungkin ini gaya paling cun abad itu kot. haha.. nak tahu, waktu ni waktu study tapi kami merayap pegi depan Koop beli swiss roll.. 


hahha.. semua muka innocent je...skarang muka macam mak insun.. aish..
barisan depan dari kiri itu saya..
abaikan bilik kami yang semak ketika itu, dan baju-baju kami slalu dibuang      dari tingkat satu ke bawah oleh penyelia asrama, pastu bila kena lelong, pakat pakat taknak mengaku.. huahua..


kenangan di sekolah adalah seronok..
bayak pahit dari manisnya tapi saya tetap suka..
sebab ada bff dan bf.. ehek..
pendapat saya, sesiapa yang tak rasa kehidupan di asrama adalah rugi, sorry to say..
sbb challanges in school tak sama macam kat University..
ntah, kat mana pun saya pegi, kat perlis, kat shah alam tapi knangan kat asrama dulu jugak yang best..

walaupun saya adalah pelajar yang kurang btauliah saat itu, tapi apapun life mesti go on, and everything happen ada hikmahnya, dan Allah pasti sediakan yang terbaik untuk kita..ayat macam ada makna tersirat pulak. biasalah sapa yang tak ada kenangan yang pahit lebih pahit dari kopi.

tapi kenangan manis ini saya takkan lupa. 

  
saya dan Encek A. dari dulu sampai sekarang tak penah bosan dgn awak. 
okbai, banyak pulak bebelan. itulah lama tak update. sibuk uruskan wedding..
see u soon..

4 comments:

shiema sufian said...

sibuk uruskan wedding? wedding sape kak nisa ? hikhik

Nicaa said...

eh.. wedding abg kak nisa la.. xkan kak nisa kot.. ehek :)

Haura Malina said...

waaaa sukeeee ! Thanksss nak save gambar ! tp cmner ek nisah boleh upload gmba yg guna kodak ? xtau -.-"

Nicaa said...

malina : hahaha.. bnyak gmbar bebudak.. :P
ar nsh scan balik gmbaq2 tu..