Three Of Us

hi!
selamat!
ni hao!
konnichi wa!
aloha!

hari ni tak nak refresh back dah. tunggu raya haji taun depan plak eh. haha. tadi saje blogwalking sikit. hehe. malu plak rasanya aku baru je wat blog yang tak berapa nak besh ni, tengoktengok orang semua dah beribu followers. tak pa lah kan. baru je menapak, bertateh, sekarang baru rasa nak masuk dalam dunia blog.. 

banyak masa free skang ni, tu yang tak tau nak wat pe tuh. 20hb Dec ni aku dah start praktical... kat penang.. sorang-sorang... aish...takot.. 
tak pa..
berdikari kan..
beli nasi, beli kari..
tak da duit, gigit jari..
kan. kan.

so aku ada lagi sebulan lagi cuti.. wee~
tibatiba rasa rindu kat roomate..
leha. alia.
alia si tinggi.
leha si gelak kuat.
hahaha.

really miss u at this time!
hampa semua igt kat aku ke x eh??
tak ingat siap!


dari kiri - alia, lehahaha, aku.
tyme ni part bape ntah.
kitorg nga tggu lat bus stand. nak kuar.




ni kita kat ladang. igt tak. igt tak.



ni kita jalan-jalan kat ladang jgak. 
leha x bhenti gelak. alia tolong diamkan leha. aish. bising je. haha..


lagi. lagi.

ar ni gmbar dekatdekat. alia tgk bawah. 
dia cakap tak suka tgk camera. hehe.
leha lak bajet. kan leha?


lagi. lagi. lagi.



last one, picta ni time kta nak kuar makan kat depan matrik. 
:)


sumpah rindu gila kat korang dua.






oke. till then.


alia dianati.
siti salihah.


saya takkan lupa awak berdua!
huwaaaaaaaaaaaaa...


daa..









4 comments:

aibaks said...

hehe.. cam 3 dara pingitan plak..

nota kaki: aibaks folo kamoo..

Nica said...

haha.. pingitan xpe, jangan pungutan.. :)
tq.. :)

syaja said...

saia folow awak . uke =)

Biela said...

hye nica..sory ye komen xde kna ngan entry u..thnks jd follower..hihi..ala..i pon folower xramai..cuz buat blog ni more to nak luah kan isi hati...(kalo i la)..kalo nak follower yg ratus2 tu slalu org nak wat side income mcm kwn2 i..nnt u da lame skit u phm la..pape pon..keep in touch ya..u r in my blog list..tq...=)