Ashraf Salihin

awak.. awak ingat tak 24.02.2004? mesti awak ingat kan... 
hari tu juga awak nak saya jadi teman awak..
haha.. walaupun time tu kita baru form 2 kan.. gatal la awak kan kan.. haha..
saya terima awak dalam hidup saya masa awak tanya saya tu, actually saya ada juga minat-minat awak, tapi tak pikir pulak awak nak ambil saya lam idup awak..
walaupun umur kita masa tuh setahun jagung lagi, tapi saya memang suka awak.. haha..
(entry kali ni memang berbaur kegatalan yang maksima)

awak. awak. awak ingat tak, malam tu kat dewan study awak kena ketuk ketampi kat hujung dewan sebab awak bising dalam dewan.. 
haha.. kesian je sy tengok, tapi sy gelak jugak diam-diam.. :)

macam-macam kita lalui kat sekolah dulu kan..tapi kita tetap dapat bertahan sampai sekarang. syukur alhamdulillah.. 


inila si kurus saya! pic kita, form 2..
time ni kita ada citrawarna.. saya menari kat depan, awak kat belakang..
(abaikan seluar kembang saya ok?)

awak selalu jugak kena marah ngn mama awak sebab bil telefon awak melambung sebab kol sy hari-hari.. kesian awak..haha..

nak tau tak nape sy suka awak?

 

sbb sy x penah jumpa org yg makan nasi hingga ke telinga.
sbb awak pandai main alat muzik.
sbb awak tak penah skip satu hari pun untuk cakap awak syg sy.
sbb awk selalu membebel kat sy x suka makan ubat.
sbb awak selalu melawan ckp sy. haha.
sbb awak suka buat sy ketawa.
sbb awak selalu ada di cc sy susah dan senang.
sbb awak ni bising, suka gelak kuat-kuat.
sbb awak ni kaki bodek.
sbb awak ni suka teman sy shopping berjam-jam. 
(ayat awak: satu tempat besar camni pun tak jumpa lagi baju yg ayg suka??)
sbb awak..sbb..aish byk lah, tak larat nak list.. haha..




ini pic kita, form 5.. kita satu kelas untuk form4 dan form5.. camna kita boleh satu kelas pun xtau.. tapi sonok jgak..

kita harungi macam-macam kat sekolah hingga kita tamat sekolah.. 
awak dapat sambung UniKl, sy plak kat Uitm Arau..
tempat kita tak sama, kita jauh..
mula-mula memang kita jauh, kita selalu gaduh, tapi pengalaman dan kesilapan dah mematangkan kita, so kita da biasa hidup jauh-jauh.. tapi saya respect awak sbb awak setia dengan saya.. sebab tu saya syg awak.. sgt2..

sy simpan lagi tiket-tiket bas yg sy naik utk jumpa awak.. 
tada..





ni sampul kad raya masa first time g beraya umah awak..
mama awak yang kasi.. haha..




sila sengetkan kepala. haha..Iklan gigi by ashraf salihin! :)

last but not least. ni ayat awak, sy pegang sampai sekarang.


"Jarang sekali org yang bercinta temui cinta sejati. Kita berubah mengikut peredaran 
masa, masa juga mempengaruhi watak dan perwatakan seseorang. Jika seseorang itu sentiasa berubah mengikut peredaran masa, nescaya sukar untuk orang itu kekal dengan orang yang dicintainya buat selama-lamanya. Itulah sebab cinta sejati sukar dicapai walaupun suatu ketika dahulu perkataan cinta sejati pernah dilafazkannya."


saya just nak awak tahu, yang saya sayang awak selama-lamanya ok? harap hubungan kita berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan ke anak cucu.. insyaallah.. amin~

jiwang kan. haha. ta suka sila jgn baca. hikhik..:)
bai. bai.











22 comments:

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

comel header~ mcm kenal :) hehe..pndi nye edit :) siyess comel..

comment untuk post nih : JELES GLE OKEH!!! suwit mcm sugar okeh~ thnx follow..dah follo back :)

Nica said...

hehe..thanks.. :)

soffea said...

sweet nye :)

hope u both live happily ever after ya.. insyaAllah~

Nica said...

amin...sy pun harap begitu..:)

makaceh Cik Soffea..

Biela said...

sooooooooooo swittttt..hurmm..jge la baik2 ye hubungan...=)

Nica said...

tq, okey :)

miSz TiQue said...

bf sy pon unikl gak..uhuhu

Haura Malina said...

sweet nye nisah !
rse nak canang 1 dunia ! haha
cepat kawen ! xD

aMieraroSe'$ said...

6 tahun dah ? wow ! pertahankan kay .
anyway , thanks follow . follow u back :)

Enna Banana said...

wahhh sayang! so sweet okay!
nak makan nasi minyak pleaseeeee..haha

Nica said...

Malina : haha okey!
amieraroses : Oke, I jaga baek2 hubungan ni...:)
Enna Banana : muley2! insyaallah, doakan jodoh kami berpanjangan.. :)

Infinity Cinta said...

tahniah cz awak da jumpa someone yg betol2 setia n sygkn awak... (*_*) moga perhubungn yg terjalin berkekalan hingga ke akhir hayat..

Nica said...

amin... sy pun doakan semua org akan bahagia dgn psgn masing2 dan doakan semuanya hingga ke jinjang pelamin.... :)

Ain Zulaikha said...

wow.. sweety couple :)

btw, i follow u :)

KimiCnoL said...

J.I.W.A.N.G..hihi
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Bersamamu Celcom??"

syaja said...

sweet . agaga . 6tahun bercinta semoge bertahan sampai tua . hee =)

Nica said...

thanks awak :)

the c0lourfull m0nster said...

sweet couple...
:)

Nica said...

tq :)

fairuz_yuz said...

sweet sgt korg!!
hehe....nk masuk 7 thun dh...hope kekal slamanya ^_^

p/s: maw copy words bwh tue bleh ? ;)

Nica said...

thanks..
amek lah.. tu ayat encik salihin.. mukan ayat saya..hehe
takpe, amek je..

wat pegangan.. haha..

PUTERI SALJU said...

so sweet... jeles... he5
moga berkekalan hga akhir hyt... :)