BBQ

cerita ni dah basi. tapi apedehal kan. haha. sekarang ni sangat busy dengan thesis. sangat lah mengkucarkacirkan hidup gua. tapi terpaksa wat lek cool selambe habes menghabiskan sisa-sisa semester ni dengan thesis Chapter 1,2 dan 3. Sem depan proceed dengan result je.
ok lah bukan tu yang nak cerita.

before cuti seminggu haritu, ex-classmate kami ada wat bbq. saje je nak mengeratkan silaturrahim katanya. jom tengok gambaq.


kitorang wat bbq time malam. ni baru setting arang. setting?
antara makanan yang ada malam tu :
- ayam bakaq 
- hotdog bakaq
- coleslaw
- cocktail
- bihun goreng
- puding karamel
- wedges
-air sarsi

dan saya cuma datang main buaian dan makan. bravooo *clap3

mereka. membakar. beramai-ramai.

dan menghabiskan juga. haha

biar sampai tinggal tulang ya.

lepas kenyang makan makan. main game pulak.
time ni main game botol beracun.
duduk dalam bulatan. pasang music. music berhenti, botol pun berhenti passing. 
org tu kena ambil kertas kecil dalam botol dan buat apa yang disuruh dalam kertas tu.
kalau cium tiang, cium tiang la kau.

ini pulak main sub teng. satu seni pertahankan diri. i guess. haha


dan game last, ikat belon kat kaki. pastu tangan kat belakang, pijak belon kawan sampai pecah. dah pecah kiranya kalah. 

tema malam tu, merah. and saya terkeluar tema. 

ni la semuanya. 

ok straight je cerita. lately ni, agak moody, maybe cuti seminggu tak membantu menghappykan saya. 
hujung bulan ni dah final. 
get ready to struggle habis-habisan. sekarang wat lek lu tdoq lu kan.
anyway. good luck. 
bye :)

2 comments:

Siti(zoey) said...

moody sbb nk final erk? g.luck.

Nisa said...

ha'ah akak.. sgt stresss huhuhhu :(