Malacca Part 2

hari ni buang tebiat. pagi pagi buta bangun terpikir nak update blog yg telah lama dilupakan. kadang2 baru teringat, ohh aku ada blog rupanya..
bangun pagi seronok sebab esok dah nak balik bercuti sem selama seminggu. cuti sem iolss seminggu je.. sobss.. *tarik hingus*

tapi sepanjang kat sini, saya rasa ni survey camp plg best. sbb saya dapat group members yang sangat best. buat pengetahuan kalian, setiap hujung semester iaitu pada waktu cuti sem, course saya akan mewajibkan kem ukur yang dijalankan di uitm bandaraya melaka dan credit hour utk subjek ini adalah 4.0.. *ayat skema plak la eden ni*

so, setiap cuti sem saya terpaksa relakan masa saya rehat kat rumah dikorbankan. takpelah kan. dapat ilmu. pujuk hati la ni.

tapi kali ni rasa cepat sgt masa berlalu. macam tak sempat nak gi jalan jalan. bhaha.. xpe sem depan ada lg.. hikhik.


ini group members saya. tapi sorang tak cukup..


cantikkan melaka.


utk kali ni. ada dua subjek. hydrography dan engineering survey.
hydrography tu mlibatkan pengukuran kedalaman. mesti la kat laut kan. takkan kedalaman tanah kan. hehe
engineering pulak, task kitorang nak setting out building dan buat road curve. i mean buat curve utk jalan.. ok bukan senang ye nak design jalan.. selama ni belajar je kat kelas, kali ni baru merasa betul2 situation nak design jalan. phewww.
*dah macam testimoni pulak aku rasa.

erm ok lah. i rasa macam nak sambung tido, bhahaha. i tido dulu la ye.. pukul 9.30 i ada pjumpaan ape ntah.. hari ni submit report dan boleh la jalan-jalan kejap. jalan-jalan dalam bilik.. i memang takde fulus dah ni. tinggal bulu idung je. huwhuw.

eh dah lambat. tido dulu. nyiauuu.. :)
posted from Bloggeroid

7 comments:

ejulz said...

seronok laa.. hehe

Fynaz Shamz said...

nice entry.. jemput singgha :)

http://fynazshamz.blogspot.com

Aqilah Amin said...

Melaka mmg best! Jalan banyak kali pun tak puas-puas! Sukaaa! :)

nur naa'irah said...

salam...heheee..bila bace terigt time survey camp..sedih pun ade..sbb sem ni the best compare sem lepas..sem terasa masa cepat sgt berlalu..>ayat skema..sedih<...hrp sem depan lagi best..kan2 cik nica..:-)

Nicaa said...

ejulsz :seronok tp cuti sem kejap je la.. hehe

fynaz : okay, will visit soon :)

aqilah :kan kan.. best jgak..

ya : betul3... sem ni tak tahu la cane pulak kan.. hehe

AHMAD BUKHARI said...

seronok gi muzium kapal dia..!! best!!

ARJUNA.Inc said...

eh...eh...mane?..x pernah nampak pn..hahaha..salu nmpk bdak surveyor je survey dlam uitm..hehehe