end of 2012. final exam.

amacam. dah list azam baru belum?
eih.. mcm malas pulak nak listkan azam untuk tahun baru 2013.. sebab mostly tak tercapai pun azams azams tersebut.. tapi biar ada azam jugak dari takde.. haha *start dah merepek*

btw, saya tengah stusy week skrg dan saya sgt tiada mood untuk study... dan saya sangat rasa nak balik rumah lagi dan lagi dan lagi.. dan saya sangat mengantuk... arghhh sudah2 la tu..


ok percubaan untuk tidak tido malam dan pulun study tahap melampau masih tak tercapai..



mahupun secawan nescafe atau bercawan-cawan tetap takkan bagi saya rajin.. mcm sekarang.. update blog rajin pulak kan.. *wat muka tak bersalah*

okay lah. wish me luck ye.... doakan saya rajin dan boleh jawab exam dengan tenang... dan semoga saya tidak lukis muka karton di kertas exam kali ni... fuuuuu..

kbai. guuud luck juga ;)

posted from Bloggeroid

9 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

happy new year dear. semangat study ! semangat utk masa dpn ! u can do it. jgn overdose coffee ya. hehe

Nicaa said...

happy new year :)
ok semangat nih.. semangat nih.. *sambil peluk bantal*

hihi... ok thanks ;)

ARJUNA.Inc said...

tetiba rsa mcm sama...esok paper..n bley update blog plak tetiba~~...hye cik nica...lma x nampak..heheh

Nicaa said...

ceguuuu, hey lama jugak tak nampak... eh sambung study balik ke, btw good luck ;)

nur naa'irah said...

salam..nmpak nye "malas" tu da hilang kot dalam diri cik nica..heheee..apepom good luck for your exam..>budget xleh wish sendiri..hakhak<..it's ok..*wat muka slumber jerrr*

Nicaa said...

ya : malas tu ttp ada samada byk atau sikit je... haha... okayy guud luck jugakkk ;)

Sya Chot .. said...

wish u luck..umur 22?tp macam budak spm jer muka..heheh

*follow sini 535

Ihsan Arifin said...

kannn semangat je berazam azam baru tp hampeh. moga dis year ohsem :)

ejulz said...

order nescafe tarik satu!!!.. hehehe