Convocation Day Sayam :)

hai blog. piuhhh . hembus-hembus habuk setebal 10 inci dlm blog..

hari ni tiba-tiba mood baik datang menyeru-nyeru aku update blog..
so just nak cite sikit pasal convocation day si Encek Ashraf Salihin a.k.a si muncet saya..

hehe.. baru nak cita, beselah saya memang selalu lewat seminggu.. :P

konvo tu kat bgnn PICC Putrajaya. So pagi-pagi tuh, Encek sayam datang amek saya kat uitm s.alam terus bawak g umah kakak dia, duduk kejap baru gerak g putrajaya..


 mari tempek gambar besar-besar. tehee.. congrats ya sayam bayam ayam, lagi ape lagi.. :P
tomey kan bear tuh.. rasa macam nak mintak, kang buruk siku pulak.. hhahaha (gelak jahat)

ini candid punya, aku pun tak pasan bila kawan Encek A amek.. 
ni nama dia muka lapaq.. pasai tak makan nasi pagi tuh. makan bihun je, mana tahan der perut saya kan besar!!


ini kat balkoni luar tuh. balkoni ek panggil? watever lah.. taktau la Encek sebelah ni dok tunjuk apa..
*muka saya nampak lesu.. ciss!



sementara menunngu Encek mengada-mengada amek gmbar potraiture..
merap betoi dak sorang ni! Aish..  


apahal sama ja gaya dengan gmbar di atas.. tak paham tak paham.. 
*sbb xdak gaya lain dah nak buat.. inilah gaya org menunggu sambil tahan perut takut berbunyik..



ini pun candid.. kurang asam betoi spoil gmbar je mata buka tak habes.. oh mannnn...


cewahh cewaahhh dah macam majistret la pulak gayanya...
Encek Sayam wearing baju kelawar... hehe

  apahal gmbar ni sesat kat sini, tak ikut flow betoi la.. aci lah ek, malas nak susun balek.. ngeh2...
motif gmbar = entahla..(:
nampak bunga tu besar dari saya. sigh!

5 comments:

Wani said...

awwww so suwitttttt!~
besaq naaa bunga, hihik.

Nica said...

tu lah kan.. bunga sama besaq dgn saya! ciss, damn. haha

shiema sufian said...

sweetnye kak nisa :)

hazanis said...

sweet nye korang..semoga berbahagia..:)

YNA said...

salam kenal :)

umah yna kat PICC tau :)
sejak akhir2 nie mmg ramai yg konvo kat situ :)