Graduated !

hello makcik!
hello pakcik!

saya kan saya kan saya kan dah grad tahu tak? 

ekceli dah grad 22th October ritu, dah lewat kan nak cite pun.. tapi nak cite gak, biarla da basi pun. hehe..

convocation day tu kat Dewan Semarak, Uitm Perlis.. yeay! balik perlis..sonok sangat tau tawan-tawan boleh balek perlhlishh.. (awat cakap macam budak-budak tak tau -.-")

anyway, sy bertolak dari Shah Alam ke perlis hari khamis malam. Jumaat amek jubah. Jumaat malam parents datang. Stay kat Metro Inn, Arau.. (perlu ke nak cite detail-detail camni kan, dush! dush!)

ok lah. nak tunjuk gmbar konvo je lah.. Tahniah ye pada yang dah konvo ataupun bakal konvo esok lusa ke, tahun depan ke, 2 tahun depan ke, saya nak ucapkan tahniah siap-siap.. tak lambat sangat kan saya ucap tahniah untuk kawan-kawan yang bakal grad jugak lepas 2 tahun nanti.. 


org lain semua elok je berdiri amek gmba asal aku plak g duduk atas2 rumput plak ni. tak paham. hehe


napa muka mak abah monyok je tuh. lapar ek? ciannya. dari pagi tak makan kan terus g tgk anak dia terkedek-kedek naik stage amek skroll.. kan kan..

eh ini sapa yang convo nih.. hehe
mak dah macam naib cancelor dah ni.. congrats mak.. :D

abg ipar merangkap abg photographer :)


bak kata roomate, cik abg tak de, pokok pun jadilah.. sob sob..


with mak abah.. mak pegang froggy kakak bagi.. 
sangat suka okay.. 
kakak cakap boleh jumpa mak froggy nanti.. ini anak dia..

Kak, froggy adik jantan la.. (*gatai)
-.-" 
hikhik..



captured by kakak. 
2 bintang je pun.. 
tak dapat pakai selendang pink (ANC)
cuba lagi degree..
(padahal asyik tido je ada hati nak dapat ANC)


with roomate yg disayangi.. Salihah. 
(psst, leha kembang, huahua)


dengan bapak-bapak kami.. awat nampak muka depa lebih kurang ja. tehee~


suka gambar nih :)

leha, En Khairi (lec), saya, siti norkiah 
:)


 frens.. :)



kila and bayah.. 
kila, xpe kita takda gmba sekali, nanti degree kita amek ye..
:)
btw, pinjam gmbar. hehe

ok lah, rasa macam dah jadi album dah, banyak sgt gmbar plak tempek di sini.

ok, till then, take care..

happy convo !


7 comments:

Hunnym Syot 美智子 said...

hehee.. bestnyee dye da konvo..
comel laa nica ney :))
suke tengok!!

Ihsan Arifin said...

tahniah kak :)

Fazilah Yayang said...

Tahniah :) jeles aih tgk orang konvo :D

Nicaa said...

hunnym : haha.. tenkiu !

ihsan : maseh dik :P

fazilah : tima kaseh.. :)

budak penjara said...

tahniah..

YNA said...

tahniah dear :)

Nicaa said...

budak penjara : tima kasih noh...

yna : thanks....