berukband nih memang beruk lah! :(

selama sejam lebih aku menunggu selepas menekan button new post..
setengah jam pulak tunggu loading semua button2 utk new post, alah yg tulisan-tulisan tuh.. :(

sangat sedih, banyak gila benda yang nak diupdate sbnrnya, 
dan byk contest and GA yg terlepas akibat berukband aku yg memang beruk itu!

tak tahu la apa masalahnye, sampai lembapppppppppppppp macam semut lintas jalan sambil angkat kaki sebelah... 
boleh bayangkan x?

see?
lambat kan..

ini pun aku cuba online guna komputer abah.... 
boleh la tahan, beza 5 saat lambat je dgn laptop aku, ciss!

sorilah x boleh nak follow balik buat masa skrg, and x tahu lah sampai bila..
skang ni bercadang nak tukar ke DIGI atau MAXIS..

harap2 mereka x jadi beruk lah bila guna nanti...ini sampai blog pun tak boleh buka.. 
"serabot aku nate berok ni" :p

hati-hati ye, lepas nih aku serbu blog kalian. rindu kot....kalau ajen, tinggalkan link kat komen tau... 

nak upload gmbaq nih pun amek masa 15 minit,
sempat lagi aku p bagi makan 8 ekor kucing aku.. 
jumpa lagi okey, take care :)

*ni kalau aku preview dulu baru post, hurmm sempat lah aku p tdoq dulu, 
pastu bangun esok baru post.. 
(geleng kepala, bukan kepala aku, kepala kucing.. huhu)

7 comments:

Cikbeyla Nabiella said...

ciann.
pkai jela wifi kat mcD ke hape.
Keh Keh Keh. :p

cik ayin said...

streamyx disini :)

jia said...

jia guna abg kuning~ laju taww.. =)

amiYo said...

pakai la broadband. bukan berukband. baru laju. ekeke

Ihsan Arifin said...

dasar berukkkband memang camtu ;)

WidadCutieyGirlZ StorY said...

broadband memang macam gitu..kita pon kadang22 penyakit kan ati..nak update blog pon xleh..huhu

Nica said...

cikbeyla : huhu.. ye, tapi sorang2 seganlah.. hehe

cik ayin : waa jeles2... :)

jia : kubersamamu! tehee ~

amiyo : mingkin sy patut pakai beruk yg sebenar :)

cegu ihsan : tu lah kannn ...

widad : betul3.. memang nak kena buang dalam sungai dah brokband nih kan..