Happy Mid-Sem

hai. rasa macam langit mendung, berbahang nak hujan je malam ni.. maybe sebab aku update belog kot. esok eden balik kampong weyhhh.. ohoi.. seronoknya dalam hati.. padahal baru 5 minggu tak balik rumah.. 5 minggu??? omg.. paling lama eden bertahan tak balik umah pun 3 minggu ja..

buat sambungan entry lepas, selepas kehilangan handphone, aku rasa memamg memang memang a big lost..
benda yang aku paling sayang. even selalu hang dan buat aku rasa nak baling ke tilam. tilam je la. hehehe
so, starting hari tu:


  • aku hilang record period yang dah aku simpan setahun lebih, bukan apa, senang nak pantau period aku teratur ke tak, lambat ke, terlebih hari ke ape ke, ada apps yang boleh install dari Play Store, ada yg mcm haremm, tak betul langsung. dulu aku pakai PinkPad apps, ok la accuracy dia dalam 2,3 hari.. ok la..lagipun dulu aku punya doktor cakap, record date dtg period sebab nanti if ada masalah, doktor boleh buat analysis berdasarkan record tu. apa benda aku ni dah macam tgh buat thesis pulak analysis2 bagai. 

  • aku juga hilang diary. aku memang old school, suka catit diary especially tarikh aku kuar date. poyo betul kurasakan. dah ni dah hilang aku rasa mcm bila last aku jumpa dia, dilema sekejap. nak ikut otak yang ngeng ngeng ni, tarikh2 memang tak boleh hadam, tapi sejarah aku A. tetiba.
skarang aku rasa ok dah kot hidup tanpa smartphone.. *ayat ni boleh pakai 5 minit ja*

3 minit berlalu,
2 minit berlalu,
1 minit berlalu,

tetttt.

ok tukar ayat, sebenarnya aku rindu, rindu nak beli phone baru.. hahaha
bang, I phone 5c plish, 
tapi mcm lambat lagi je nak beli phone baru. :'(

takpela nisa. kau kan tabah. apa de hal kan, online guna laptop. amek gambar syok seniri guna webcam. kelas kau.
tapi chrome pun dah ada Apps. nak hengok tak.

ini je ai baru install. boleh install apps lain dekat Store.
kelas kau jah.

camera 360 pun harus lah ada untuk menipu diri seniri.  muahaha.. ok bai. 
selamat bercuti kengkawan.


2 comments:

nur naa'irah said...

salam..hanphone hilang tandanya nak suh beli baru la tuuuu.. :-)..udah2 lah cutinye..meh balik shah alam meh...hehe

Haura Malina said...

nisahhhh camner buat chrome comel camtuuuu siap ada love ag hehe