Exam Mood.

hai peeps.

skarang musim final exam.. dan  musim org tension tak ketahuan hala. tak lupa juga yang sakit kepala..
saya pun termasuk skali lah tapi saya campur pakej sakit kepala+kuat makan+tiba2 nak tengok wayang.. dasat betoi.

tu tak kira lagi berapa kali tawaf dalam bilik disebabkan mnghafal formula dan nota-nota Law and Regulations. phuihhh.. jem saraf otak den sekojap..

14hb ni saya last paper dan 16hb ni saya berangkat ke melaka tuk Survey Camp.. ciss.. melepas cuti ni nak berenang-renang di atas katil secara maksima.
terpaksa lah saya berenang di Pantai Kelebang kelak.. cmna rupa pun saya tak tau sebab tak penah sampai sana lagi..

ok lah. sebenarnya saya baru bangun tido.. huahua.. dan jam sekarang pukul 3 pagiii (nyanyi versi P.Ramlee). takla main2 je..

ha.. wish me luck tau tuk Final Exam ni.. moga2 dapat score 4.1.. heee...bawu la dapat hadiah Samsung Galaxy sIII. ok foine berangan lebih.. lol
ok see u soon..



ok i will miss this teratak bonda dan ayahanda...
uwaaaa nak balikk!!
3 hari sebelum raya baru dapat balik dan buka puasa di rumah..
ini sgt menguji kesabaran dan ke-tough-an gua.. sobsss...

9 comments:

shark said...

hahha padan muke..saya balik awal seminggu..bole makan sedap2 masakan puan normah sambil bersantai ditepi kolan tuan hashim ;p

hg hadoo??

Nicaa said...

cissss... (pura2 tak baca komen)

balik awai seminggu? cittt baru nak tumpang balik... haha

♥DiraSyed♥ said...

dpt samsung sIII?? wahh best nyer nica..neh yg ade semangat nak stdy kan..haha. btw, gud luck oke..

Nicaa said...

haha.. xde lah.. s3 tunggu trun harga jadi 500 baru beli.. :p

Lyaa Suriany said...

good luckkkk

Nicaa said...

tq akak :D

Ihsan Arifin said...

melampau sangat 4.1 haha.
best of luck kak nicaa :)

Nicaa said...

kan? xpe pulun lebih ni... haha.. tq dik..

zOeY zAu YaH said...

alahai kesiannya..sabar ye,pengorbanan namanya tu hihi