Test Math and Naturactor

hai. 

mana pegi ntah post semalam.. penat gua update pukul 2am masa study maths smlm, tetiba hari ni gua godek-godek dah tak de... sobbbbsssss...

dah la tadi test math cam hape-hape lagi... tangan terketaq-ketaq jawab test tadi...bukan takut ke apa, tapi lapaqqq. aish sampai tak sempat makan.. 
math sem ni Linear Algebra, tak susah sangat tapi tak sempat buat semua latihan dan past year adalah sebab   musabab saya tak dapat jawab dengan tenang tadi. damn. 

tak ape lah, bukan rezeki saya, tapi sempat jugak saya lepas tension dengan kawan-kawan lepas test math tadi, buat video menari atas jalan, naissss... 


okay kalau malam-malam camni boleh lepak I-City sampai 2 3 pagi macam sem lepas memang seronok,
walaupun lampu-lampu disitu tak boleh dipetik dan dimakan pun,
at least boleh duduk sembang-sembang dgn bff dan ushar org tangkap gmbaq...


actually kan, gua tak de point nak update tapi disebabkan gua tak nak laman sesawang ni bersawang 
jadi gua update lah bende yang merapu meraban nih... 

ok what...semalam I ada order naturactor dari sorang seller kat facebook, esok sampai, 
nanti I review camna my face jadi dgn naturactor tu...
sesuai or tak, flawless ke x, jadi muka Dato Siti ke x, ehh


saya beli kod 151, ehh paling gelap ke, tak pe la, warna skin saya bukannya cerah pun, kang nanti pakai yg paling cerah jadi cam hantu tepung pulak, hantu tepung? ade ke... 

oklah, nanti saya review kalau rajin
maaf atas kecelaruan identiti, sekejap gua,sekejap I, sekejap saya... ok lah nak muhasabah diri jap sambil pejam mata krohhh krohhh atas katil.. 
cover balik tdo 4 jam je semalam.. . mata dah macam panda dah..
ok bubye.. :)


5 comments:

Syat0za Zai said...

eh, tak perasan plak ade bende lampu tu atas kepala..huhu

Nicaa said...

owhh hehe saya buat part-time kat situ, mereka mintak saya letak lampu tu atas kepala... -.-"

zOeY zAu YaH said...

takpe minta2 berjaya ok.comel gambar kt ict tu..

Cik Suheela said...

kite suka pakai naturactor tu...tapi kan, tekstur mcm terlalu pekat..jdi i pakai da mcm pengantin gittu hehehehe

hazanis said...

comel la nica pakai tudung mcm tu.....style...^^