Review Ombak Rindu.

dah. lepas dah niat nak tgk cite ni.
barapa bintang boleh bagi?
aku kasi 10bintang..

best sgt cita nih. kalau dah boleh buat aku nanges-nages sampai lap air hingus kat shawl tu kira ok lah.
cehh padahal tgk cite karton pun boleh nanges.

ok nak review sikit.
smua scene-scene dlm citer nih best, cuma scene Pak Dollah gi rumah harris and bagitau yang Harris nih actually anak dia tu macam tak menjadi sangat. hehe. and masa tu satu panggung gelak.
so aku pun gelak sekali walaupun aku tak paham napa dowg semua gelak tapi aku pun gelak jugak.
padahal nak cover ayaq mata! -.-"

Maya karin pun ok la acting dia dalam citer ni dari jadi pontianak kan.
nampak sweet je, tapi kalau pakai tudung elok-elok tak nampak anak tudung tu rasanya lagi cantikkkk kot..
hehe.. pandai-pandai je nak komen orang kan kan.

so far, 2 thumbs up tuk citer nih. rasa macam nak g tgk lagi, sape tak nanges tuh mungkin hati kering skit ataupun tak hayati ataupun tak boleh nak hayati instead of nak tertencing dlm wayang takpun lapaq. err, macam pengalaman je..

ok tu je.. g tgk cepat !



terus rasa nak g meminang encek boypren sebab rasa cepat2 nak tawen. 
mood : gatai . :P

9 comments:

lindariepin said...

YAALLAH... jelesnya.. bila boleh p tgk ni.. xdak sapa nak bawak.... adoooiiiii...

Nicaa said...

hahaha. jom kita tgk 2.. boleh lagi nih nak tgk 2,3,4 kali. hehe

lindariepin said...

mmg betul2 best ni kalau smpai nak tgk 2,3,4,5,6, kali

saya afi said...

Haih..jelesnye. Tak taula ble dpt tgk cite ni.
Btw, nicaa come join us https://www.facebook.com/groups/287984287912924/. Lets rock this group :)

zOeY zAu YaH said...

nk tgk tp x dan lak..huhu..ya lah kan..kalau pakai tudung betul2,kemas2 mesti lg sweet..

Nicaa said...

afi : done asking to join that group..:)

kak zoey : cpt2 la g tgk.. besh sgt2 !

Admin said...
This comment has been removed by the author.
Admin said...

download ombak rindu dvdrip!!! - download

Admin said...
This comment has been removed by the author.