Mendayung.

haiiiiiiiii..
kelmarin kan kite kan kite kan kite kite *panggggg!* tampar kat pipi.
err tak tak. kite kan pergi mendayung. haha. kat tasik shah alam.
ye la. ye la. kite je baru pergi org lain dah 10 tahun lepas lagi dah pegi kan...


eh eh. ape kite kite ni.. *jgn lupa mak hg beranak tang mana*
baiklah..
kelmarin lepas buat listening test arab terus pegi secara mendadak n tak plan langsung pun sebenaqnya.
buat test la konon padahal tgk org belakang. err. ustazah jgn baca blog ni tau..

ok jom usha-usha gmbaq je lah.


tgk tarikh tu. fresh lagi tau. saya, na'ilah, kila and leha.
ce tgk muka saya, saya pun tak paham kenapa harus bermuka seperti itu. aish.



na'ilah n kila.. haha. alamak x masuk la pulak gmbar-gmbar itik di sebelah tu. jgn sedih ya itik. err..



ok itu saya dan leha. masih sempat posing walaupun goyang sikit conoe tuh leha dah berjerit-jerit... :P



:) :) :) :)


serius tak reti nak drive boat nih.. drive? boat? 
-.-"
bukan saya je. leha pun tak reti. huahua..
so boat ktowg kejap-kejap senget ke tepi. 
kejap-kejap kebelakang lah. huhu.. xpe lah asalkan try jugak. hehe


dgn kila. :)
asalnya nak candid, tapi tak berapa nak candid la pulak.
apa aku cakap nih. -.-"


dgn na'ilah. 
best. rasa nak pergi lagi, tapi tak nak kayuh.
nak duduk diam-diam je. hikhik.


gmbar tuan belog sorg-sorg harus lah ada. :P


dan gmbar spastic beliau juga harusla ada. 

ok, nanti kalau dtg sini jgn lupa try okay.
klu kowg tak penah pergi lagi mcm aku la..
sob sob sob seratus kali.

ok till then. 
babai.
thanks kawan-kawan bawak saya perg sini.
nanti nak pergi lagi.
:)

p/s : encek boypren, nanti kita pergi sini eh.. :P



12 comments:

NZ Diaz said...

bestnya! :D
tak pernah lagi pergi mendayung. last nak sampan umur 2-3 tahun. sobs

Nicaa said...

mmg besh !
nanti pergi ye.
sy pun last mndayung masa bnjir kat umah je. tupun mndayung dalam besen je. dasat kan kan. :P

saya afi said...

Xpenah pegi lagiii.
Mcm sonok je tgk nicaa bergelak ketawa.
Heheh

HaFiZaH TeRmiZi said...

mcm best je....tp lau fiza yg naek ni komform skit2 mnjerit...hehehe :P

Nicaa said...

afi : yeke, nanti pegi k.. best tau..

hafizah : hehehe.. x jerit x sah la, tmbh2 klu takut jetuh n x reti berenang mcm saya. :P

iz said...

waa..cam best..teringin!

Nicaa said...

iz : betul3...

Sekamar Rindu said...

salam...

wowwwwww..bestnya.naik sampan tu..

Ihsan Arifin said...

kenape la tak terbalik time dok syok naik tu.
baru best lenjun busuk busuk.
pastu jalan orang sume pandang pelik.
tutup hidung suma.
kah kah kah

Nicaa said...

haha.. saje je kan ko cegu..

haha.. xde terbalik nya.. (cewah berlagak nih :P )

Ain SSB said...

Bestnyaa! Lawa gambar2 sume! :)

♥e'in♥ said...

wah seronoknye..