Hai Sem 5.

pheww.... sapu-sapu habuk kat blog, sembur febreze sikit kasi wangi..erk awat blog dah busuk ke?
iye lah mesti lah dah mmusyukkkk massshammm (annoying gila eja mcm tu) sbb dh lama tak jengok.. 
sori la.. tak senang lah nak update.. haha.. tak tahu lah sibuk dengan apa, diri sendiri pun tak paham.. 

sekarang dah masuk semester 5 di sini (uitm s.alam), hehe padahal dah masuk minggu ketiga dah pun, phuiii..
semester ni jadual saya adalah tidak best, tapi satu je best sebab khamis tak ada kelas langsung, yeayyyy sambil lompat lompat... 

amacam dgn raya adilfitri? raya????
tidakkk jangan tampar daku, apa hal dowhhh baru nak tya psal raya kan?
ok la ok la, arrr amacam dengan persiapan raya haji? huhu..

ok sebenarnya no point nak update tapi nak update jugak kan, nanti kauorang kaurang rindu pulak...
aduhhh sape pulak yang baling batu kat aku ni?? 


sebagai pembuka tirai dengan azam nak rajin update blog lepas ni, so meh nak letak gambar sikit buat lepas rindu kaurang kaurang semua... aduhhhh kena lagi, sapa pulak baling kayu kat aku ni? grrr..


saya ber'shawl' warna warni aidilfitri..
ok tu saje..

babai..
:)

3 comments:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Nicaa said...

hai Nur. ok will visit u soon, bunga-bunga cinta ada jual tak? muahaha

ejulz said...

kirim salam kat kawan tudung coklet kat belakang tu ek.. hehehe.. gurau je..