Jalan-jalan Bukit Bendera.

Assalamualaikum...

wifi tersangat lah lambat.... susah nak update, tahu lah kalian-kalian semua tertunggu-tunggu entri baru kan..kan... debushhhh!! ok fine.. tak payah tumbuk, saya tumbuk diri seniri.. sob sob sob...

ok marilah mengupdate dgn laju.. sekarang dengan jayanya saya sudah ada di Shah Alam. how bored... sigh..

tapi tapi tapi.. hari tu cuti kan (cakap dgn gaya gedik) saya dgn boyprengg (sapa lagi kan klu bukan dia) pergi jalan-jalan ke Bukit Bendera... last time pergi masa kecikkkk kecikkkk. tu pun mak cakap saya terberak dalam cable car tu.. damn...

so skrg dah besar dah tak buat perangai cmtu dah dlm cable car.. huhu...

dah la cakap byk pun tak guna.. hehe..mari tgk gmbar.. (asyik tayang gambar je kan haku nih... -.-")


baru je sampai nih.. teruih amek gambaq.. okay saya pakai tudung 'bersih'.. hihi

muka ala-ala eksaited... pkai tudung bawal simple je... boypreng cakap mcm budak sekolah..
ish.. dengki lar tu... -.-

 view dari atas... cantik kan...nampak satu penang.. siap boleh nampak lagi rumah saya yang bumbung biru... haa nampak tak? cuba cari... okay tipu jer. teheeee


alah kacau la makcik... tepi sikit.. huahua...sori la mak cik terinterframe pulak dlm nih...
tempek jugak gmbaq mamat ni.. klu tak dia ngamuk cakap "apa ni update blog tak letak gmbar abg pun!"
hahaha... mari kita kenakan dia.. ngehngeh...

adik baju putih : tgk pe dik? haha
pelik kot sbb saya bdiri atas tembok smata-mata nak ambek gmbar si baju hitam ni dari atas.. maklumlah kasut 6 inci pun tak cukup lagi... blerghhhh.. hehe

tu je... nak update pung pung pung...
nanti tempek gambaq lagi banyak2... erk..babai..

p/s btw, takziah dan sedekahkan al-fatihah buat tok ayah Boypreng saya yang baru meninggal.. :(

10 comments:

Shiema Sufian said...

Memang sweet lah kak nysa and abg in ni (:

Nicaa said...

sweet sour jugak kadang-kadang :P

Hijabi with Style said...

lovely photos and outfit :)

hazanis said...

bestnya jalan-jalan dengan org tersayang...=)

Nicaa said...

hijabi with style : thanks... :)

hazanis : hehe bukan slalu mamat ni bawa saya jln2... hehee

zOeY zAu YaH said...

cantik...

shark said...

waaa..
cambest jer..
jauh plak shark nk dating kt ctu nnti:)

IFA Athirah said...

cntiknye cardigan.huhu.

Hardy Boy said...

jenjalan sini, best entry nie, good info.hehehe..

aimaniman said...

salam kenal dr akak

cute bukan macam budak sekolah tp memang cute... untung cik abang..

akak p bb dah lima tahun lepas kot, time belum ada iman... sekarang dah ada 3 iman, bb x p lagi dah...